Stress udslæt kur

10/23/2016 by admin

I modsætning til udslæt, der er anlagt den ved allergiske reaktioner eller sygdom, menes stress udslæt at forekomme direkte fra faktorer i forbindelse med stress (sveden, histamin release, osv). Stress udslæt er også kendt som stress nældefeber. Kurere stress udslæt er primært afhængig af den enkeltes evne til at styre hans stressniveau. Over-the-counter medicin og aktiviteter, der reducerer stress kan dog hjælpe kontrollere symptomer.

Betydning

Stress udslæt vises som ujævn, hævede misfarvninger på huden. Den nøjagtige årsag til stress udslæt er ukendt, selv om det er undertiden tilskrives histamin release eller afbrydelse af pH niveauer i kroppen. Denne samme reaktion er mere almindeligt forårsaget af allergener, såsom mad, bee venom eller miljømæssige patogener. Men stress udslæt kan forekomme inden for personer med ingen allergi. Fordi stress udslæt ikke er afhængige af allergi, den mest effektive form for kur er at lære at slappe af og lindre stress.

Tidsramme

Stress udslæt kan øge i sværhedsgrad eller længere hvis udslæt forværres. Hvis offeret har tør hud, nattesved ofte eller ridser stress udslæt welts, skal behandling gives indtil kroppen kan styre sit stressniveau. Under cool bade eller anvende en komprimere fremstillet af kamillete vil hjælpe med at kontrollere kløe og dermed mindske stress udslæts varighed.

Konventionelle

Mange stress udslæt kræver ikke konventionel medicin til at lindre og vil forsvinde med tiden. For kronisk stress udslæt, kan den over-the-counter medicin kendt som hydrocortison creme hjælpe. Hydrocortison creme er sikkert at bruge og effektiv og bekæmpelse af kløe og hævelse når anvendt direkte på huden.

Alternativ

Alternativ behandling fokuserer på at begrænse årsagen til stress udslæt i modsætning til udslæt, selv. Teknikker og aktiviteter er dækket mod at reducere stress og kontrollerende histamin release. For eksempel, foreslå psychodermatologists mild regimer som yoga, meditation og åndedrætsøvelser til at hjælpe med at reducere stress. Andre teknikker kan omfatte rådgivning, massage, akupunktur og selv hypnose. Da stress hindrer reaktion i immunsystemet, vil nogen reduktion i stressniveauet bidrage til at øge kroppens evne til at bekæmpe hud komplikationer (f.eks. stress udslæt).

Advarsel

Hvis du lider af stress udslæt, undgå at skrabe nogen welts på huden. Dette vil kun forværre symptomerne og kan føre til bakteriel infektion, hvis huden er brudt. Undgå høj temperatur vand og sol eksponering, da disse kan forårsage huden til at svulme eller sveder og vil irritere welts. Forsøg at holde dit stressniveau på et minimum. Stress har været kendt for at forværre symptomerne allerede er til stede.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com