Sådan starter du vægten amatørornitologer måltider

08/12/2011 by admin

Weight Watchers blev grundlagt i 1960 ' erne af Jean Nidtech og er en vellykket kostplan. Selv om programmet startede i USA, er det nu en populær vægttab løsning i mange lande. Weight Watchers program er tilgængelig til både kvinder og mænd og kan prale med tilpasselig spise planer. Weight Watchers er et fremragende værktøj til at hjælpe dig med at slippe overskydende pounds og lære at lave sunde beslutninger om måltider.

Instruktioner

• Deltag Weight Watchers program. Fra 2009, du kan deltage i møder i en beliggenhed tæt på dit hjem eller du kan deltage i online planen på WeightWatchers.com. Det er vigtigt, at du beslutter dig for hvor meget peer-to-peer interaktion du gerne før forpligter sig til enten program. Online-program tilbyder interaktive værktøjer såsom måltid planlæggere og øvelse guides, der ikke findes med programmet møder.

• Gennemgå dine point. Weight Watchers program virker på et pointsystem, udpege en bestemt værdi til hver mad, du spiser. Ifølge DietsInReview.com, kan dine point hjælpe dig med at vælge fødevarer for en afbalanceret kost. Punkter vil variere afhængigt af din alder, vægt og højde; Det er derfor vigtigt at følge din nøjagtige plan for maksimalt udbytte.

• Lave en indkøbsliste. De opskrifter, som du modtager online eller på møder har allerede point tildelt. Planlægge din ugentlige menu i forvejen og købe varer, du har brug for i en tur til købmanden at undgå forvilde sig ud programmet. Nogle elementer---frosne måltider og færdigpakkede fødevarer designet til kost---vil allerede have en pointværdi på pakken. Materiel op på disse elementer til dage hvor du ikke har tid til at koge.

• Lære at beregne point på din egen. Ifølge TheDietChannel.com, er ingen fødevarer off-grænser med Weight Watchers. Ikke desto mindre, du skal vide, hvordan man beregne point for, når du spise eller tilberede måltider, som du ikke har en Weight Watchers Opskrift på. Du vil blive givet formlen punkt, når du tilmelder dig til møder eller online-program.

Tips & advarsler

  • Altid tale med din læge før du foretager en ændring til din nuværende kost.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com