Speciel kost til bekæmpelse af kræft

08/05/2011 by admin

Ifølge oplysninger fra Mayo Clinic er kræft en sygdom, hvor dine egne celler mutere og begynde at dividere ud af kontrol. Hvis venstre ubehandlet, vil kræft resultere i dødsfald som "rebel" celler forstyrre normale biologiske processer. Kæmper mod kræft er en krig, der foregår på flere fronter--hvis konfronteret med sygdommen du skal udnytte alle variabler til din rådighed for at effektuere nederlaget. En af de muligheder, du har til at bekæmpe kræft er en kræft kæmper kost, rig med forbindelser, der har vist sig at bremse eller stoppe spredningen af kræft.

Kræft kæmper kost

Ifølge oplysninger fra American Cancer Society, National Cancer Institute og hjemmeside HealthCastle.com er den bedste kost til at bekæmpe kræft en kost, hvor størstedelen af dens ernæring kommer fra plante-baserede fødevarer som korn, frugt og grøntsager samtidig begrænse forbruget af rødt kød, mættet fedt og transfedt. Mindst bør 60 procent af hvert måltid bestå af en bred vifte af frugt, grøntsager og fuldkorn. Har til formål at følge "rainbow-reglen", idet du skal forbruge mindst en servering af frugt og grøntsager fra hver farve i regnbuen hver eneste dag. Dette vil sikre, at din krop er fodret en tilstrækkelig bred vifte af vitaminer og næringsstoffer til at hjælpe vende tabeller i kampen mod kræft. Bestemte fødevarer at medtage er bladgrøntsager grønne grøntsager, kål, broccoli, alle typer af bær, soja, alle former for korn, tomater og bønner. Desuden overveje at tilføje grøn te i din kost, da den indeholder en række stoffer, der kan bidrage til at forhindre eller bremse spredningen af kræft. Resten af din kost bør bestå af naturlige fødevarer--undgå forarbejdede og færdigpakkede varer, stikning til fersk kød, skaldyr og fjerkræ, sammen med forbrugende masser af sunde fedt fra nødder, frø og olier (hør, fisk, olivenolie, palm, peanut, kokos og sesam).

Måltid idéer

Følg denne prøve menuen plan for en dag værd af kræft-bekæmpelse måltider. Morgenmad på en kræft-bekæmpelse kost kan består af en tre-æg omelet med tomater, hele hvede toast og frugtsalat med blåbær, jordbær, vindruer og æble skiver. Frokost på planen kan være en kalkun sandwich (fremstillet af friske Tyrkiet og ikke forarbejdet kød) serveret på ni-korn brød med salat, tomat og frisk-skåret deli ost. Middag på planen kunne blive brændt tun med hele ruller, brune ris og en have salat lavet med spinat, tomater, løg, agurker og salat, serveret med en balsamico eller olivenolie dressing.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com