Hvordan man strække Psoas muskel

10/20/2011 by admin

Hvordan man strække Psoas muskel

Selv om par stretch klasser nævne psoas muskel ved navn, denne komplicerede muskel er en af de vigtigste i kroppen. At deltage i den nederste del af ryggen og inderlåret, er psoas muskel ansvarlig for bevægelse af benene og smidighed i rygsøjlen. En stram psoas er ofte årsag til lavere rygsmerter, knæsmerter og trykken i hofter og inderlår.

Instruktioner

• Ligge på ryggen med dine knæ bøjet og peger mod loftet. Selv om denne holdning forekommer helt statisk, er det virkelig et grundlæggende psoas strækning. For mennesker med svære lændesmerter er dette en sikker måde at slappe af og forlænge psoas.

• Påtage sig den samme holdning som i trin 1. At holde knæ bøjet, stræk andet ben langs gulvet. Breath dybt, holde i ca 30 sekunder, og skifte ben. Denne blide stræk mål psoas muskel og er passende til moderat ryg smerter.

• Hvil i den samme position som i trin 1. Bringe den højre knæ på brystet, holde ben lige under knæet. Opretholde denne position i et par sekunder og derefter, mens du holder den bøjede knæ, glatte venstre ben på gulvet. Derefter bringe venstre ben tilbage til sin oprindelige bøjet stilling. Skifte ben.

• Knæle på gulvet. Flytte ét ben frem, med knæet bøjet 90 grader, og hvile dine vægt på din fod. Flytte andet ben tilbage, således at dens mund, kalv og knæ hvile på gulvet. Langsomt lean frem indtil du føler en strækning i hoften med den bageste ben. Hold i 30 til 60 sekunder, og Skift ben. Dette er en dybere psoas strækning.

• Stå oprejst, og flytte en mund omkring 10 inches bag den anden. Bøj begge og bag knæene, jævnt distribuere din vægt mellem dine to fødder. Sørg for dine knæ ikke udvide forbi dine fødder, og holde dine hofter, at nå frem. Hold i 20 sekunder, og skifte fødder.

• Komme ned på alle fours, og bringe knæ med det ene ben mellem dine to hænder. Hvile den ydre del af at bøjet ben på gulvet. Ordne andet ben bag dig. Holde din krop justeret over dine hofter, og føle strækningen i hoften (og psoas muskel) af din bøjede ben. Skifte ben.

Tips & advarsler

  • Tage en yoga eller Pilatuss klasse, hvor psoas strækninger er ofte en del af hver strækker serien.
  • Holde dine skuldre på gulvet i trin 3. Træningen vil ikke fungere, hvis din øvre ryg er fra gulvet.
  • Vær meget forsigtig med trin 4. Konsultere din læge, før gør denne strækning, hvis du har alvorlige tilbage eller hofte smerter. Arch ikke din ryg, som du gør denne strækning.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com