Bowtrol vs Oxy-pulver

10/27/2011 by admin

Bowtrol vs Oxy-pulver

Bowtrol og Oxy-pulver produkter er annonceret som sikker og naturlige kolon rensning produkter. En indeholder så mange som 14 ingredienser (Bowtrol), mens anden (Oxy-pulveret) har kun tre. Men andre forskelle så godt.

Kolon rensning

Kolon rensning er undertiden ordineret af en læge som forberedelse til en medicinsk eksamen eller procedure (kolon X-ray, koloskopi) skulle det gøres for udrensning, ifølge Mayo Clinic. At målrettet rense tyktarmen med et lavement, bruges pres, som kan skade kolonet og oprette tårer inden for dens struktur.

Ligeledes, for at forsøge at rydde kolon af toksiner gennem væske eller supplere indtagelse er ikke nødvendig, da fordøjelsessystemet og colon er gearet til at opretholde tarm sundhed, ifølge Mayo Clinic. Og ved hjælp af et kolon rense til adresse forstoppelse er en forkert tilgang, da det kan kun være en midlertidig løsning til et medicinsk problem eller behov for kost eller livsstil ændringer.

Bowtrol kolon sæbe

Bowtrol hjemmeside og emballagen etiketten er det en helt naturlig produkt der indeholder kun planteingredienser. Disse ingredienser---14 i alle---omfatter cascara sagrada (en urte afføringsmiddel), aloe, senna (en stimulerende) og bentonit ler, som også fungerer som et afføringsmiddel ved hjælp af vand i kroppen.

Bentonit ler trækker vand fra andre steder i kroppen til at fungere som en afføringsmiddel i fordøjelsessystemet. Dette, dog kan føre til dehydrering hvis nok vand ikke forbruges støtte i andre kropslige funktioner i løbet af behandlingsperioden.

Bowtrol ingredienser og FDA

Ifølge University of Florida Shands Cancer Center, i 1998 omklassificeret US Food and Drug Administration (FDA) tre Bowtrol ingredienser (cascara sagrada, Aloe og senna) fra kategori I til kategori III (behov for mere forskning), siden sikkerhed og effektivitet til brug som et afføringsmiddel ikke blevet bevist eller bekræftet.

I November 2002, FDA havde udstedt en endelig afgørelse vedrørende Aloe og cascara sagrada ingredienser i enhver over-the-counter produkter: hverken kunne mærket eller sælges som en stimulerende afføringsmiddel.

Oxy-pulver

Ifølge hjemmesiden Oxy-pulver, kun tre ingredienser er indeholdt i denne kolon-udrensning produkt: ozonated magnesium oxider, økologisk gernanium-132, og naturlig citronsyre. Og i modsætning til sit navn, er det kun sælges i kapselform, ikke pulver.

Da magnesium er et vigtigt element i kroppen--- og en mangel på det er meget mere sandsynlig end at have for meget---udgør Oxy-pulver ikke en fare i denne forbindelse til sin bruger medmindre de lider af hjerte-eller nyre eller tage mere end 350 mg pr. dag, ifølge den online hjemmeside List.com med Rx.

Potentielle bivirkninger

Ifølge List.com til Rx, kan det mildere bivirkninger muligt på grund af magnesium omfatte kvalme, opkastning, diarré og forstyrret. Hvis for meget magnesium hober sig op i kroppen, kan det føre til uregelmæssig hjerterytme, forvirring, nedsat vejrtrækning, lavt blodtryk, koma og død. Så er det vigtigt at konsultere en læge før du begynder supplement brug.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com