Hvordan man kan stoppe en Arthritis Flare

08/20/2011 by admin

En arthritic flare-up kan være forårsaget af mange faktorer, herunder en ændring i vejret, stress og være alt for aktiv. For at undgå disse perioder med øget sygdomsaktivitet, kaldet flare-ups eller nødblus, du har brug at tage visse forholdsregler. Spiser de forkerte fødevarer kan også bidrage til denne betingelse.

Instruktioner

• Brug værktøj, som minimerer fælles stress, rådgiver Health.msn.com. Køb ergonomisk korrekte værktøjer eller ændre dem, du har, så de er lettere at holde og ikke forværre din gigt.

• Ændre din kost. Nogle fødevarer, der kan fremme arthritic nødblus omfatter kartofler, tomater, peberfrugter (alle farver) og aubergine, som er i familien natskygge eller solanaceae, ifølge TheHerbalCupboard.com. Grunden til disse fødevarer efter sigende forværre gigt er fordi de indeholder solanin, som er et kemikalie, der fremmer farveændring i disse fødevarer. Solanin kan forværre gigt, fordi det er en bitter og giftige alkaloid, der hæmmer nerveimpulser. Dog diætist Joanne Larsen af Dietitian.com er uenig med solanin teori, idet at der ikke er tilstrækkelig medicinsk forskning til støtte for forbindelsen mellem solanin og arthritic nødblus, tilføjer, at det nationale Center for komplimenterende og alternativ medicin advarer mod at eliminere disse fødevarer.

• Nøje at undersøge hvilke fødevarer kan reducere ophobning af kolinesterase. Norman F. Childers, Ph.D, gjorde en undersøgelse i 1993, som viste at spise natskygge fødevarer resultater i for meget kolinesterase, som kan hæmme steroider og glycoalkaloids, forårsager smerte, stivhed, muskelspasmer og inflammation. Den mindre kolinesterase, kroppen producerer mindre agile kroppen vil være, og ledstivhed og forringelse kan blive forværret. Dr. Childers fundet at natskygge fødevarer for det meste påvirke leddegigt (RA).

• Finde ud af, hvis visse fødevarer forårsager din gigt flare-ups. Begynde at fjerne fødevarer fra din kost, én efter én. Nogle fødevarer, der kan være skyldige inkluderer nogle grøntsager olier og mættede animalske fedtstoffer, der kan føre til væv og ledbetændelse. Grøntsager olie som solsikke-, majs- og saflor olier nedbryde arachidonic syre, der danner enheder for leukotriener og prostaglandiner, der forårsager betændelse og smerte. All4naturalhealth.com rapporterer, at svinekød, kaffe, oksekød, hvede, majs, æg og jordnødder er blevet forbundet med nødblus. MSG, nitrater og salt kan også forværre din arthritic betingelse.

• Stop ikke udøver men Overdriv ikke. Ekstreme arbejde-outs kan forårsage gigt nødblus. Prøv at få tilstrækkelig hvile. Hvis du føler dig stresset, gøre en indsats for at berolige, omgruppere sig og tage en pause. Stress er ikke godt for dig og især ikke hvis du kæmper mod gigt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com