Medicaid retningslinjer når du flytter ud af staten

06/21/2010 by admin

Medicaid retningslinjer når du flytter ud af staten

Blot da Medicaid er finansieret af både føderale og statslige regeringer, du kan ikke overføre fordele fra den ene medlemsstat til den anden når du flytter. Hver stat fastsætter sine egne kriterier og retningslinjer for støtteberettigelse, så du skal genanvende i din nye bopælsland. Selvom den føderale regering etablerer grundlæggende retningslinjer for Medicaid, forskellige stater i fordele og dækning de giver.

Adgang til oplysninger

Når du ved med sikkerhed, du vil flytte til en anden stat, få oplysninger om, at staten Medicaid program, så du kan genanvende. Regeringens officielle Medicaid hjemmeside giver dig adgang til de nuværende regler og retningslinjer for hver stat. Du kan også finde ud af om du er berettiget til Medicaid ved at udfylde en ansøgning i Health Insurance markedsplads. Stater kvalificere dig baseret på din indkomst og familiens størrelse.

Indlede ansøgningsprocessen

Du kan ikke begynde ansøgningsprocessen at genansøge om Medicaid i din nye stat, indtil du lukker din fordele i den stat, hvor du boede og modtaget ydelser før. En sagsbehandler kan hjælpe dig ved at kontakte den stat, hvor du tidligere boet til at kontrollere, at dine fordele endte. Du kan derefter genanvende til at modtage ydelser på din aktuelle placering, selv om din nye stat indkomst og aktiv grænser for støtteberettigelse ikke kan være den samme.

Behandling af din ansøgning

Kontakt din nye statens medicinsk bistand kontor til at finde ud af hvor du ansøger om Medicaid fordele i det lokale område, hvor du skal bo. De fleste stater også give dig mulighed for at anvende online. Når du indsende et ansøgningsskema og give dokumentation kontrollere din indkomst og formue, vil din ansøgning blive behandlet Bestem din berettigelse. Som kvalificerer dig til Medicaid normalt er den dato, som du har anvendt så længe du opfylder alle denne stat for støtteberettigelse.

At få dækning for tilbage regninger

Selv om de fleste stater give tilbagevirkende dækning fra den gang, du anvender, skal du muligvis betale for lægelige ydelser ud af lommen, indtil din nye ansøgning er behandlet og godkendt. Medicaid-programmet i din tidligere tilstand kan betale medicinske regninger du afholdt i din nye stat før du flyttede officielt, hvis du var stadig berettiget til Medicaid i denne stat på tidspunktet du har modtaget ydelser. Hvis ikke, din nuværende bopælsland kan betale forudsat regningerne du havde allerede startet processen med ansøger om Medicaid der.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com