Hvad skud er på en 4-årig helbredsundersøgelse?

09/14/2011 by admin

Hvad skud er på en 4-årig helbredsundersøgelse?

Næsten 40 procent af forældre nægtede eller forsinkes i at give deres børn en vaccination i løbet af 2008, ifølge WebMD, en stigning på omkring 18 procent fra 2003. Børn, der er vaccineret mod fælles børnesygdomme er beskyttet og også beskytte andre børn fra at blive alvorligt eller endda dødeligt syg. Dit barn kan være mærkelig og øm efter at have modtaget hans skud, men det er vigtigt, at han modtager alle booster immunizations på sin fire-årige helbredsundersøgelse for fuld beskyttelse mod sygdom. Børn med forkølelse eller en feber skal forsinke modtager nogen vaccinationer, indtil de har tilbagebetalt.

DTap eller DTP

Et barn modtager en booster dosis af difteri, tetanus toxiods og kighoste vaccine på hendes helbredsundersøgelse. Difteri og kighoste er luftvejssygdomme, der skaber vejrtrækningsproblemer, anfald eller død hos spædbørn og børn. Stivkrampe, mere almindeligt kendt som stivkrampe, kommer fra en bakterier i jorden, der frigiver et toksin i et barns blodbanen. Dette billede vil beskytte mod disse sygdomme og forhindre, at dit barn udvikler en alvorlig infektion. Potentialet for disse sygdomme at være fatal er høj, så immunisering--normalt gøres ved fødslen og i det første år - er afgørende, som er den booster dosis givet ved denne helbredsundersøgelse for fuld immunitet.

Polio

Polio var og stadig er en lammende sygdom, rendering dem, der får det ikke kan gå og indånder på deres egen. Polio vaccination, først introduceret i 1955, er givet over en serie af fire skud, med den endelige bliver ved denne helbredsundersøgelse. Poliovaccine bærer nogle risiko for lammelse--1 i 8 million mulighed-- men fordelene opvejer risiciene. I 2000, var en inaktiv form af poliovirus anvendes i vaccinerne på grund af flere tilfælde af polio skyldes de levende virus. Den inaktive poliovirus gives via et skud i armen eller benet, i modsætning til den levende vaccine, der er givet mundtligt.

MFR

Mæslinger, fåresyge og røde hunde-vaccine forhindrer mod den alvorlige skade disse sygdomme kan påføre. Mæslinger, karakteriseret ved et rødt udslæt ligner skoldkopper, har vist sig at have alvorlige komplikationer, når venstre ubehandlet, som gør rubella. Fåresyge kan forårsage døvhed i alle børn og sterilitet hos mandlige børn. Ubehandlet fåresyge infektioner kan også føre til meningitis. Røde hunde, eller tyske mæslinger, er en alvorlig infektion hos gravide kvinder, der kan medføre fosterskader til fosteret. Booster vaccination gives på denne check-up giver dit barn med immunitet mod disse tre potentielt skadelige sygdomme. En gravid kvinde bør modtage rubella vaccine under graviditet, hvis hun ikke har en immunitet over for sygdommen.

Influenza

Én ud af 20 mennesker erhverve influenzavirus hvert år, og det er ansvarlig for omkring 36.000 dødsfald, ifølge WebMD. Influenzavirus ændrer hver sæson, så en ny vaccine skal gives hvert år. Dit barn vil modtage en influenzavaccine ved denne helbredsundersøgelse mod komplikationer af influenza. Børnene større risiko for komplikationer omfatter børn med autoimmune lidelser eller mangler, astma, diabetes eller nyre og metaboliske problemer. Alle børn skal vaccineres for influenzavirus trods deres risikokategori.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com