Ambien bivirkninger for kvinder

09/21/2011 by admin

Ambien bivirkninger for kvinder

Ambien (generisk navn, Zolpidem) er en receptpligtig medicin anvendes til behandling af søvnløshed og søvnløshed. Det er et beroligende middel, der slapper af hjernen og nervesystemet. Det er normalt kun ordineret for en kort sigt på grund af de vanedannende kvaliteter af søvn hjælpemidler. De fleste bivirkninger af Ambien er den samme for mænd og kvinder.

Allergisk reaktion

Som med de fleste andre lægemidler, kan nogle mennesker har allergiske reaktioner over for Ambien. Hvis du har problemer med vejrtrækning eller mærke hævelse af ansigt og hals, søge øjeblikkelig lægehjælp.

Mental klarhed

Fordi Ambien sætter dig til at sove, kan du har problemer med at koncentrere og forringet din reaktionstid. Du kan stadig føler groggy morgenen, selv efter 8 timers søvn. Det er en god idé at begynde at tage Ambien, når du ikke har nogen personlige pligter næste morgen. Denne måde kan du undgå farlige situationer (f.eks. kørsel, pasning af små børn) når du stadig føler virkningerne af medicinen.

Alvorlige bivirkninger

Hvis du oplever selvmordstanker, søge depression, angst, hallucinationer, forvirring, frygtløshed (fx ukarakteristiske risikovillighed) eller en ændring i personlighed, øjeblikkelig lægehjælp. Disse kan være tegn på en alvorlig psykisk reaktion på medicinen.

Mindre alvorlige bivirkninger

Nogle irriterende mindre bivirkninger kan være fysiske, herunder kvalme, forstoppelse, kolde symptomer, hovedpine, muskelsmerter og sløret syn. Du kan også opleve glemsomhed, forvirring, livagtige drømme og træthed. Diskutere disse symptomer med din læge.

Ambien og graviditet

Ambien er pågældende FDA graviditet kategori C. kvinder der er gravide ikke bør tage Ambien, som medicinen kunne indvirke negativt på det ufødte Foster. Det kan også passere gennem kroppen i modermælken, så kvinder ikke bør tage det, mens de er bryst fodring.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com