Hjem kur mod urinvejsinfektioner

06/27/2010 by admin

En urinvejsinfektion (UTI) opstår, når bakterier kommer ind i urinvejene. De mest almindelige måde bakterier ind i urinvejene er gennem samleje. Mens en UTI kan påvirke nogen del af urinvejene, påvirker det mest almindeligt blæren og urinrøret. Symptomer på infektion omfatter hyppige og smertefuld vandladning, mavesmerter og blod i urinen. Mens en mild infektion kan helbredes med naturlige og/eller over-the-counter behandlinger, skal du være forsigtig med ikke at lade infektionen vare ved længe nok, at det breder sig til nyrerne.

Over-the-counter behandlinger

For at behandle smerter og ubehag fra en UTI, bruge en medicin såsom Uristat eller Urelle som er tilgængelige på de fleste apoteker. Vær opmærksom på at disse medicin behandling af smerter og ikke infektion. Over-the-counter UTI behandlinger kan forårsage urin at blive lyse orange; ikke være bange som denne bivirkning ikke er farlige.

Naturlige behandlinger

Da over-the-counter behandlinger ikke er antibiotika, skal du tage yderligere skridt til at helbrede den faktiske infektion. Tage C-vitamin til at styrke dit immunforsvar, så det kan bekæmpe off infektion. Det er også vigtigt at drikke rigeligt med vand. I milde tilfælde, UTI, kan markant øge dit indtag af vand være nok til at skylle bakterierne. Tranebærsaft er også blevet rapporteret til at hjælpe behandle og endda forebygge urinvejsinfektioner. Mens skylning dit system via tranebær juice og vand, Vær sikker på at urinere hver gang du har lyst. Tømme blæren, så snart du føler trang er afgørende for at slippe af med infektionen; Det hjælper også, forebygge fremtidige infektioner. Andre behandlinger omfatter bagepulver (1 tsk føjes til en 8 ounce glas vand), blåbær og ananas, (som har egenskaber, der svarer til de af tranebær) og bomuld undertøj (forhindrer vækst af bakterier på grund af fugt).

Advarsel

Hvis UTI fortsætter i mere end et par dage, skal du kontakte din sundhedspleje udbyder. Infektionen kan behandles med simple antibiotika i sin vorden. Men, hvis infektionen breder sig til forskellige dele af urinvejene, især nyrerne, alvorlige helbredsmæssige komplikationer kan opstå.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com