Hvordan kan jeg erstatte monokel linser uden Perscription eller eksamen?

09/21/2011 by admin

Hvordan kan jeg erstatte monokel linser uden Perscription eller eksamen?

Monokel recepter udløber normalt efter to år, og de fleste monokel producenter vil ikke erstatte brilleglas uden recept mindre end to år gammel. Standarden er to års til briller og ét år for kontaktlinser. Tiden kan variere baseret på staten og byen, hvor du aktuelt findes. Men hvis du stadig har din sidste recept og det endnu ikke er udløbet, dine brilleglas kan nemt udskiftes.

Instruktioner

• Undersøge din gamle recept og tjekke udløbsdatoen. Dette vil spare dig tid, fordi du kan blive nægtet en udskiftning af linse butikken baseret på denne dato. Også, analysere hvorvidt du føler nogen ændringer i dine øjne. Oplever du nogen stamme? Kan du se langt væk objekter med den samme mængde af klarhed? Kan du læse ordentligt uden nogen blur? Alle disse betingelser er en god grund til at tjekke med din optometrist og planlægge en eksamen for en ny recept, selv om din aktuelle recept ikke er udløbet endnu.

• Planlægge en ny eksamen med din optometrist. Afhængigt af udløbsdatoen kan du har brug at få en ny recept. Husk at en øjenundersøgelse er mere end blot at fastlægge dine monokel behov. Det omfatter også undersøge dine øjne for enhver sundheds-relaterede problemer. Ifølge WebMD overses en tilstand kaldet bygningsfejl ofte. Det kan kun registreres med en ordentlig øjenundersøgelse, og kan være en årsag til symptomer som hovedpine, træthed, sløret syn og trætte øjne.

• Fastslå støtteberettigelsen af din recept. Hvis recepten hedder, du er forpligtet til at købe eller erstatte dine brilleglas fra kontoret hvor du fik eksamenen, kan den ordinerende læge ikke overholde FDA "Recept Release reglen." Denne regel forbyder øjenpleje praktiserende læge fra at pålægge en betingelse for tilgængeligheden af en optiker eksamen på en aftale om at købe oftalmologiske varer. Det hedder også, at en øje-care practitioner skal frigive kopier af monokel recepter til deres patienter, uanset om de anmoder om det.

• Vælg hvilken type af nye linse du ønsker monteret i din ramme. Der er mange forskellige typer af objektiver at vælge imellem alt efter dine behov. Der er photochromatic linser, som skifter fra klar til tonet når de udsættes for sollys, polycarbonat linser, som er slagfast og er godt for sportsentusiaster, m.fl. Sørg for at din recept først for at finde ud af hvis nogen specifik linse er nævnt. Nogle linser kan ikke ændres uden en ny recept.

• Besøg en butik nær dig at vælge din nye objektiver. Give din gamle recept og lad linse detailhandleren passer de nye linser. Den tid det tager kan variere afhængigt af den virksomhed, du vælger.

• Bestil dine linser online. Du kan bekvemt bestille dine udskiftning objektiver online fra hjemmet. Du skal sende din gamle ramme til virksomheden og vil sandsynligvis nødt til at udfylde en online formular med din recept detaljer. Linserne vil blive sendt til dig efter behandling, hvilket kan tage en uge eller mere afhængigt af selskabet.

• Køb en billig par briller online eller på en lokal butik hvis du har et presserende behov for briller. Du kan opgradere dem senere, eller vente på din linse udskiftning ordre skal leveres.

Tips & advarsler

  • Læs din recept omhyggeligt for at se, hvis det bemærker eventuelle andre specialkrav. Nogle stater kræver yderligere oplysninger på recept, som linsen type.
  • Køb ikke linser fra tredjepart, der ikke først tjekke din recept.
  • Ikke undervurdere betydningen af en øjenundersøgelse. Øjenundersøgelser er afgørende for sunde øjne.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com