Virkningerne af Vanadyl sulfat

07/24/2011 by admin

Virkningerne af Vanadyl sulfat

Vanadyl sulfat er en form af vanadium, et element i det organ, der også kan findes i fødevarer som radiser, æg, peber og havre. Det er blevet en mere og mere populært supplement, som nylige undersøgelser har vist, at det det kan forbedre mange af de samme anabolske processer, der styres af insulin. Mange mener, at denne insulin-efterligne kvalitet spiller en nyttig rolle ved at bygge muskler og kontrollerende diabetes.

Insulin

Før forklare virkningerne af vanadyl sulfat, er det vigtigt at nævne insulin's rolle i kroppen. Insulin er et hormon, der spiller en rolle i kroppens stofskifte. Når du spiser, en sukker kaldes glukose kommer ind og bliver koncentreret i din blodbanen. Som et resultat, frigiver kroppen insulin for at fortælle dine muskler, lever og fedtvæv, de skal bruge glukose i blodet som en kilde til energi i stedet for ved hjælp af lagret fedt som den vigtigste energikilde. Når blodsukkerniveauet drop, drop insulin niveauer så godt. Diabetes opstår, når et organ har problemer med at kontrollere insulin niveauer.

Vanadyl sulfat og Diabetes

Vanadyl sulfat har vist i nogle undersøgelser for at forbedre en kroppens følsomhed over for insulin, hjælper regulere blodsukkeret i både Type 1 og Type 2 diabetes. I disse undersøgelser, vanadyl sulfat blev givet i store doser, og ikke alle diabetikere i undersøgelsen svarede til det.

Vanadyl sulfat og Bodybuilding

Mens undersøgelser ikke har bekræftet dette, antages vanadyl sulfat til at hjælpe bodybuildere forbedre ydeevnen, fordi det øger den hastighed, hvormed sukker er absorberet i musklerne. Fordi sukker er at blive absorberet så hurtigt i et sådant tilfælde, vil kroppen ikke kunne gemme så meget glukose som fedt. Dette øger muskel masse og blod flow. Til en bodybuilder svarer dette til en stigning i energi (flere reps, løfte tungere vægt), mindre muskel protein opdeling, hurtigere genvinding tid og større, hårdere muskler. Bodybuildere er ikke officielt opfordres til at bruge vanadyl sulfat, fordi det er potentielt giftige i høje doser.

Vanadyl sulfat og blodtryk

Nogle undersøgelser på dyr har foreslået, at vanadyl sulfat kan hjælpe med at forbedre blodtryk. Lidt at intet vides med sikkerhed med hensyn til om den har samme effekt på mennesker. Indtil mere afgørende undersøgelser er gennemført, er det ikke medicinsk anbefales at bruge vanadyl sulfat som et blodtryk middel.

Advarsel

Som nævnt ovenfor, kan vanadium være giftige i høje koncentrationer. Hvis du er interesseret i at bruge vanadyl sulfat som et supplement, underrette din primære sundhedstjeneste læge for at udelukke enhver potentiel risiko og beslutte sammen hvis du kan drage fordel af den. Fælles supplement doser af vanadyl sulfat spænder fra 30 til 60 mg pr. dag.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com