Hvad er definitionen af omvendt osmose?

07/20/2011 by admin

Med forurening og mangel på vand bliver en global bekymring, stræber videnskabsfolk og ingeniører efter nye måder at genbruge vand og oprette rent vandkilder. Omvendt osmose er en proces, der er udbredt i mange boliger og industrier over hele verden. Omvendt osmose har en række programmer, ikke bare for vand alene, og du kan blive overrasket over i hvor mange måder du være bekendt med omvendt osmose.

Definition

Omvendt osmose er processen med at fjerne, eller adskille, alle partikler og legemer ned til de mindste usynlige salt partikel fra væsker.

Sådan fungerer det

Omvendt osmose bruger intenst pres for at tvinge væsker gennem en membran eller et filter med huller så lille at ingen partikler kan komme igennem på alle, og kun den ren væske forbliver.

Drikkevand

Mange steder rundt om i verden hvor der er begrænset drikkevand, omvendt osmose bruges til afsaltning, eller fjernelse af salt fra havvand, til at give drikkevand. Mange hjem i USA også har personlige omvendt osmose vandfiltre på drikke vandhaner, der opererer på det samme princip, at filtrere vand fra hanen igennem pres og levere drikkevand.

Flaskevand

Mange flaske mineralvand har været igennem processen med omvendt osmose.

Vanding og landbrug

I tørre regioner i USA, og i lande rundt om i verden uden tilstrækkelig vand til kunstvanding, regnvand gennemgår omvendt osmose og bruges til storstilet vanding og industri.

Ikke bare til fødevarer

Omvendt osmose, mens hyppigst en proces til rensning af vand, bruges også til frugtsaft og vine.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com