At hjælpe ferie Blues

01/15/2012 by admin

At hjælpe ferie Blues

Det er den mest vidunderlige tid af året. I hvert fald hvad annoncører, butikker med deres peb-in musik og dem, der dæk deres haller ønsker dig til at tro. Men feriesæsonen kan være alt andet end munter, især hvis du er alene eller bare følelse ned. Den gode nyhed er, at der er nogle nemme måder at undgå-- eller i det mindste klare med--ferie-blues.

De psykologiske årsager

At hjælpe ferie Blues

Det er ingen hemmelighed, at ferien kan få dig ned. "Det er en vægtet tid," sagde Dr. Andrea Brandt, en familie terapeut baseret i Santa Monica, Californien. "Forventningen er en familie omkring spisebordet fuld af kærlighed," sagde Brandt, der har en Ph.D. i filosofi med en vægt i psykologi. "Hvis det ikke er muligt, kan det være svært at håndtere. Vi vokser op i et samfund, der ønsker at vi skal være lykkelige hele tiden, og dette er ikke muligt."

Når du føler dig ferie stress, kan det føre til urealistiske forventninger og overforbrug, som igen kan føre til mere angst. "Holiday forventninger er til fest og glæde. Når du er lidt deprimeret og støder på disse ting, det gør det værre,"forklarede Brandt.

Men der er mange måder at grave dig ud af en mørk ferie hul. "Energi følger tanken," sagde Brandt. "Hvis jeg føler dårlig, trist, jeg kan undlade at vælte sig i det og komme med nogle håb. For mig, hvis jeg kan få mig selv til at være omkring børnene, er joy meget lettere at få adgang til. Deres lykke er smitsom."

Hvis du skal behandle et vanskeligt familiemedlem, siger et andet vigtigt redskab forståelse ved at sætte grænser, Preben Brandt. Hun nævner eksemplet med en ven, der holder hans interaktion med sin bror kort, fordi han ved, de kan tilbringe kun 20 minutter sammen før hans søskende negative sindstilstand begynder at bringe ham. Acceptere, at der er folk, som blot mangler glæde og lykke, gør det svært at være omkring dem. Den nederste linje er at tage sig af dig selv og undgå giftige mennesker og situationer.

Flere måder at slå ferie Blues

Trods af de glade familie billeder, der synes at poppe op overalt i løbet af sæsonen af godt humør, mange mennesker - herunder dem ude af stand til at rejse for at se deres elskede-dem og dem, der har ingen familie--er alene på ferie.

Hvis du er blandt dem, for at hjælpe med at håndtere anfald af ferie sorg, gør fokus på at gøre hvad dig glad, uanset om det vandreture med dine hunde, forkæler dig selv med en spa-dag eller splurging på en ny laptop. Du kan også ønsker at gøre dig et særligt måltid, holde sig for øje, at ferien bliver over, før du ved af det.

Hvis du kender andre i den samme ferie knibe, organisere eller deltage i en potluck "forældreløse" komsammen kan være en anden sjov måde at finde nogle ferie glæde. Fejre, at der er ingen familie spændinger eller plat vittigheder fra onkel John.

Endnu en måde at berige din ferie sæson er at gøre noget frivilligt arbejde på en hjemløs husly--som den glæde du får fra at give tilbage er sikker på at lysne dit dage.

Også, når det er umuligt at se venner og familie i person, teknologi kan komme til undsætning. Oprette gange til at tale eller Skype med dem, du holder mest.

Behandling af din krop og sind

At hjælpe ferie Blues

At være proaktiv kan høj grad hjælpe årstidens sorg, ifølge New York-baserede Dr. Ellen Goldstein af én Medical Group, en psykiater, der mener, at pasning af dit sind og krop er nøglen. "Som en kliniker," sagde hun, "jeg spørge patienter hvis de er følelse af glæde, og hvis de kæmper for at besvare, jeg ved, de kan bruge nogle hjælpe."

I løbet af vinteren er det ikke usædvanligt at opleve en lav stemning og en mangel på energi - generelt såvel som seksuel--Goldstein forklarer. Sendetid til årstidens depression er fra slutningen af sommertid til Valentinsdag. Det er en lang periode med lav lys. Kombinere årstidens sorg med at være alene for ferie og du har en opskrift på ferie-blues. Men du har Lad blues få bedst ud af dig.

"Jeg er en integrativ psykiater," sagde Goldstein. "Jeg forsøger at få mine patienter deltager i motion. Tænk på det som overlevelse tilstand." Hvis du kender får feriesæsonen du ned, sign for en yoga eller motion klasse. Eller gøre datoer til at gå ture med venner, da dette vil hjælpe dig holde sig til en rutine og vil sikre, at du taler med andre og socialisere.

En anden løsning anbefaler, Goldstein er lys terapi første ting om morgenen. "Ved hjælp af en lyskasse med 10.000 lux i 15 minutter om morgenen først, og derefter arbejder op til 25 minutter om dagen, kan virkelig hjælpe," sagde hun. Eller hvis du er heldig nok til at leve i et solrigt område, i stedet for ved hjælp af en lyskasse bygge en tidlig morgentur i din morgen rutine.

"Selvom ikke bakkes op af tonsvis af forskning, jeg anbefale 1.000 til 2.000 IUs af D-vitamin dagligt," sagde Goldstein. "Få en blodprøve for din vitamin D niveauer og arbejd dig op til et niveau i blodet af 50. Din krop gør D-vitamin fra eksponering for solen og din krop har brug for det."

Goldstein fokuserer også på kost med sine patienter. "Carb trang er fælles, når du føler dig deprimeret," sagde hun. "Jeg mine patienter til at spise frokost fødevarer til morgenmad til at holde deres blodsukker så stabil som muligt. Vælge ting som æg, Tyrkiet pølse og miso suppe. Spise sunde fedtstoffer som hørfrøolie og kokosolie, fordi de er anti-inflammatoriske og bidrage til bekæmpelsen af irritabilitet og lav stemning."

Søvn er en anden en kritisk del af psykiatrisk behandling. Goldstein anbefaler en regelmæssig søvn tidsplan, der omfatter syv til ni timer af shut-eye om natten.

Hvis du føler dig ferie blues, fraråder hun drikke alkohol--hvilket er en depressivt--på mere end to aftener om ugen. Og disse aftener, siger hun, forbruge ikke mere end to drinks.

Endelig, hvis din ferie depression er svær og intet andet hjælper, drøfte med din læge brugen af en recept selektive serotonin reuptake inhibitor, som Zoloft eller Prozac.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com