Graviditet & Hoodia

07/21/2010 by admin

Graviditet & Hoodia

Den ekstra vægt, der er forbundet med graviditet kan gøre nogle kvinder føler sig ubehageligt og uinteressante. Det kan være fristende at forsøge at finde en måde at begrænse graviditet vægtøgning, men så kunne bringe sundhed af fosteret.

Identifikation

Hoodia er et kost supplement, som bruges i vægttab til at undertrykke ens appetit. Det er afledt af kaktus-type anlæg, der er fundet i Kalahari-ørkenen i Afrika og er tilgængelig i pulverform, pille, væske eller plaster form.

Sådan fungerer det

Hoodia undertrykker appetitten og reducerer dermed indtagelse af mad. Da der er en utilstrækkelig mængde af mad i systemet, begynder kroppen at forbrænde fedt, der er gemt som energi. Da dette sker, kalorier er brændt og vægten er gået tabt.

Advarsel

Selvom hoodia har meget få bivirkninger, bør det ikke anvendes af gravide eller postpartum kvinder, der ammer. Fordi det undertrykker appetitten, kan gravide kvinder ikke spise den nødvendige mængde mad hver dag for at tilstrækkeligt fodre en voksende baby.

Maternel risici

Som med andre appetit suppressants, hoodia kan forårsage en stigning i puls og kan også øge blodtrykket. Derudover er der en risiko for dehydrering som kost supplement kan undertrykke tørst.

Føtale risici

Slankekure eller springe måltider helt kan have udviklingsmæssige virkninger på et ufødt Foster. Ifølge en 1999 undersøgelse af Richard Strauss og William Dietz i Journal of Nutrition, lav maternel vægtøgning i andet og tredje trimester kan øge risikoen for fosteret udvikler intrauterin væksthæmning, hypoglykæmi og asfyksi ved fødslen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com