Fødevarer med testosteron

07/24/2010 by admin

Meget få fødevarer faktisk indeholder testosteron, som er en anabolske steroid hormon, der produceres af de mandlige reproduktive kirtler. Meget lidt er kendt om de langsigtede virkninger af eksternt indtaget testosteron, og som et steroid, det anses for en form for doping ved de fleste sportslige organisationer. Men mange fødevarer eksisterer, som fremmer den naturlige stigning af testosteron i kroppen, og de søger for at øge deres testosteronniveauer kan søge dem ud forholdsvis let (eller omvendt, undgå dem, hvis de søger at mindske deres testosteron).

Effekter

Virkningerne af testosteron er magen til dem, der opleves af drenge i gang med ungdomsårene. Det kan omfatte øget libido, dybere stemme, hårvækst og forbedrede muskel masse. Folk tager kunstige testosteron som et middel til at forbedre deres seksuelle præstationer, eller at øge deres styrke og krop størrelse for atletiske formål. Derudover kan manglende testosteron øge risikoen for Alzheimers sygdom hos nogle patienter.

Overvejelser

Ulemperne ved testosteron er også ligner dem af ungdomsårene: især øget acne og irritation af huden. Mænd har også klaget over øget bryststørrelse og uforklarlige former for vægt få. Vandladningsbesvær, gulfarvning af hud, irriteret tandkød og udsving i køn drev er almindelige symptomer samt. FDA har godkendt testosteron brug til behandling af visse betingelser--normalt dem, hvor kroppens egne testosteronproduktion er utilstrækkelig, såsom mandlig hypogonadisme-- men direkte brug af testosteron ud over dette ikke kan anbefales. Det er en selvfølge at atleter fundet for at have store mængder af testosteron i deres system risikerer at blive forbudt fra deres sport for doping.

Typer

Den gode nyhed er, at der er måder at øge testosteron-niveauet i kroppen gennem sund betyder--navnlig forskellige former for mad. Mineralet zink har vist sig at stimulere testosteronproduktion i raske mennesker, som gør rimelige mængder af Vitamin A. derfor, du ønsker at kigge efter fødevarer med masser af zink i dem. Ikke overraskende, mange af dem betragtes afrodisiaka og har været brugt i århundreder som romantisk stimulanser. Chief blandt dem er rå østers, asparges og broccoli: alle høj i zink og alle vist sig at forbedre testosteronniveauer. Andre typer af grøntsager som kål, bønner og rosenkål udføre meget den samme funktion (dog uden de sexet ry).

Typer

Andre fødevarer, der øger testosteron er ofte forbundet med fysiske sundhed. Magert kød, såsom fisk og fjerkræ er højt zink indhold, som er vildt kød og magre udskæringer af oksekød. Lammekoteletter og svinekoteletter forbedre testosteronniveauer så godt, især når de ikke har en masse fedt indhold. Mejeriprodukter fungerer godt også, især mælk, hytteost og yoghurt. Mange af disse fødevarer er allerede knyttet til en sund kost, som skulle gøre det for svært at skifte til dem, hvis du ønsker at øge testosteronniveauer.

Advarsel

Fødevarer, der nedsætter testosteronniveauer er dem, som du normalt ønsker at undgå alligevel hvis du forfølge en sund kost. Fedtholdige fødevarer, friturestegte fødevarer eller fødevarer med højt sukker eller koffein alle stimulerer over binyrerne, forlader dem ude af stand til at producere testosteron. Alkohol og cigaretter også mindske energi niveauer og er ikke befordrende for testosteron stimulation. En god læge eller ernæringsekspert kan etablere en god personlig plan for dig at spise rigtigt og nyde slags fødevarer at hjælpe din testosteronniveauer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com