Hvad er nogle gamle Meditative teknikker?

02/05/2012 by admin

Hvad er nogle gamle Meditative teknikker?

Meditation spiller en afgørende rolle i mange religiøse Ordener samt kampsport teknikker. ITS-applikationer i moderne sundhedspleje stadig ikke blevet ordentligt dokumenteret, men efter alt at dømme fordelene er ubestridelige---fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.

Bøn

Bøn, er enten gennem mundtlige recitation eller mental refleksion og læsning, udbredt i både østlige og vestlige praksis. Typisk, dette indebærer vers udenadslære og gentagelse. Populære vers kommer fra Bibelen og Koranen. Nøglen ligger i visualisering af ord og deres betydninger, indtil du gentagne vers af rote og dit sind er befriet for at udforske de dybere betydninger.

Åndedrætskontrol

Martial discipliner har tendens til at favorisere åndedrætsøvelser til at fokusere på krop og sind. De gamle samurai af Japan troede, at alle vigtige beslutninger skal træffes afgørelse i syv langsom vejrtrækninger. Du ånde i langsomt gennem næsen og ud gennem munden. Top atleter bruger også åndedrætsøvelser ligner denne, som typisk omfatter semirapid vejrtrækning for at oxygenat blodet samtidig fokusere på opgaven ved hånden.

Chanting

En anden populær meditativ teknik i religiøse Ordener indebærer chanting af særlige ord eller sætninger, nogle gange endda fuld sange med hellige betydning. Gregorianske munk ordrer er berømte for deres chanting. I nogle andre jødisk-kristne ordrer gentages forskellige navne for Gud.

Motion

Fysisk træning er en tid-bevist metode til meditation og afslapning. Er det yoga's intense positioner, en glidende trafikafvikling i tai chi chuan eller noget så simpelt som at køre selv, den konstante bevægelse giver dit sind til at vandre fra konkret og fysiske ind i den meditative tilstand.

Nøgler til Meditation

Nogen af de nævnte teknikker kan være gyldig for dig. Find en teknik, der engagerer dig. Uanset om du nå en meditativ tilstand gennem koncentration, motion eller clearing dit sind med visualiseringsteknikker, bruge uanset metode virker for dig.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com