Sådan får du et pæreformet organ

11/10/2011 by admin

Sådan får du et pæreformet organ

En pæreformet figur er et organ, der følger den naturlige facon og form af en pære – det gemmer mere fedt under taljen end ovenfor taljen. Denne kropstype er anerkendt af en slank øverste halvdel omkring skuldre og talje og en curvier nederste halvdel omkring hofterne. Hvis du har en apple-formet figur, med fedt lagret på kroppens øverste halvdel, kan du brænde fedt omkring din talje og maven til at forlade dig ser sunde og curvy. Selv hvis du allerede har et naturligt kurvede krop, kan du stadig tone din nederste halvdel for at opnå en sundere pæreform.

Instruktioner

• Tone op til opbygge muskler og forbrænde noget fedt på din øverste organ at afveje det mod din nederste halvdel. En attraktiv pæreform kan opnås ved at gøre øvelser, at brænde nogle fedt omkring den nederste del af kroppen, men mere fedt omkring øverst halvdel. Opnå dette ved at gøre sammensatte øvelser--pushups, skulder presser og squats, for eksempel--at forbrænde fedt over hele men fratage det fra din øvre krop hurtigere.

Håndvægt-rækker er også effektiv øverste organ fedt strippere. Gør ét dig selv ved at holde en håndvægt komfortable vægt i den ene hånd mens bøjet over en stol eller bænk i knæhøjde. Stå med dine fødder skuldre-bredde fra hinanden, og holde din ryg lige mens lade dumbbell hænge helt stille ved din side. Trække det op til dine hofter, og hold håndvægt der i to sekunder før den returneres til den hængende holdning. Undgå at svinge håndvægt for momentum.

• Gøre masser af hjerte-kar-motion for at forbrænde fedt omkring maven og producere en meget fyldigere og veldefinerede pæreform. Hjerte-kar-øvelser, herunder jogging, roning, svømning og cykling, er effektiv fedt strippere og er ideelle til slankende den øverste halvdel af din pæreform. Forbrænde fedt på din mave ved at gøre høj intensitet sportsgrene som basketball, tennis og squash.

• Arbejde på din eksisterende kurver, hvis du er på udkig efter en strammere pæreformet ramme. Curvier kvinder bør gøre øvelser, at brænde overskydende fedt omkring den nederste del af kroppen til at stramme og tone lavere halvdelen af pæreform. Gym brugere bør fokusere på ben extensions, ben pressere og kalv rejser. Dem uden en gym medlemskab skal prøve lunges, squats og hæl rejser. Disse øvelser er ideelle til kvinder, der allerede har en slank overkrop.

• Spise og opretholde en sund og afbalanceret kost at støtte din motion regime og undgå hober sig på nogen ekstra pounds. Spis mere frugt og grøntsager, for eksempel, fordi de er tæt på næringsstoffer og lav i kalorier. Også integrere sunde kulhydrater og fuldkorn i din kost--disse holde dig følelsen fyldigere i længere tid og holde blodsukker og insulin niveauer stabil. Forbruge nok protein samt at bidrage til at øge muskel masse og give dig energi til motion.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com