Om Stanozolol

12/27/2011 by admin

Stanozolol er blandt de anabolske steroider øjeblikket forbudt under ulovlig narkotikahandel planlægning i USA. Stoffet er sælges under navnet Winstrol, og det er tilgængelig med en læges recept på visse betingelser. Indstiller det bortset fra andre fælles anabolics, kommer Stanozolol ikke knyttet til en ester, hvilket gør den til de hurtigste orden steroider.

Funktion

Stanozolol blev ikke lavet til brug som en anabolsk steroid. Dets oprindelige formål var til behandling af dyr og mennesker til andre betingelser. Disse betingelser omfatter anæmi og svækket produktionen af røde blodlegemer. Det er også set nogle succes i behandling af personer med muskelsvind betingelser, såsom AIDS.

Forbudte stof

Fordi det øger muskelmasse og er blevet klassificeret som en anabolsk steroid stanozolol er forbudt fra næsten alle athletic organisation i landet. Dette omfatter de olympiske lege, NFL og andre sportslige organisationer, at drug test.

Stabling

Stanozolol er ofte brugt som en del af en "stak" af anabolske steroider i Fællesskabets bodybuilding. Dette er fordi--selv--stanozolol er ikke nær så kraftfuld en muskel builder som andre anabolics, såsom testosteron eller trenbolene. Men det bruges til at bringe ud vaskularisering (fremspringende vener) og det konvertere ikke til østrogen i kroppen.

Skæring

Selvom juryen voterer videnskabeligt på om stanozolol har nogen fedtforbrænding egenskaber, er det ofte brugt derfor af atleter og bodybuildere. Det er svært at tabe vægt samtidig bevare muskelmasse, og alle steroider har tendens til at hjælpe med at bevare denne muskel, når atleten sætter sig i kalorieindhold afsavn.

Dosering

Stanozolol kommer i enten pille eller injicerbare flydende form (selv om mange atleter vælger at drikke de injicerbare form, da det ikke er knyttet til en ester). Pillerne kommer normalt i 5 mg doser, mens injectables er 50 mg per milliliter. Den mest almindelige dosering for bodybuildere eller andre, der bruger narkotika som en anabolsk steroid er 50 mg per dag.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com