Mental sundhed Team kommunikation

12/24/2011 by admin

Psykiske behandling teams, også kendt som tværfaglig behandling hold, bestå af fagfolk fra forskellige fagområder arbejder sammen om at lette psykiske behandling. God kommunikation mellem teammedlemmer er afgørende for succes af behandlingen.

Udfordringer

Tværfaglig behandling teams kan omfatte læger, psykiatere, sygeplejersker, socialrådgivere, psykologer og sagsbehandlere. Kommunikation mellem sådanne en række discipliner kan være udfordrende. Forskelle i professionel status blandt teammedlemmerne kan føre til favorisering eller friktion, vanskeliggør kommunikation og svække team effektivitet.

Fordele

Effektiv mental sundhed team kommunikation kan have en direkte og positiv indvirkning på patientbehandlingen og spiller en afgørende rolle i succesfuld behandling. I maj 2007 spørgsmålet om den Journal of Advanced Nursing hævder Dr. Alan Simpson at gensidig respekt er afgørende for et team til at kommunikere effektivt, og at respektløshed kan føre til en dårlig patient prognose.

Holdånd

Bygning kammeratskab med team-møder kan også hjælpe til at forbedre kommunikationen og patientens prognose. Andre hjælpemidler til god kommunikation omfatter at have klare team mål og fastholde gode samarbejdsrelationer på tværs af discipliner.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com