Apotek teknikerens undersøgelse værktøjer

08/27/2011 by admin

Apotek teknikerens undersøgelse værktøjer

Apotek teknikere skal bestå apotek tekniker Certification Board (PTCB) eksamen før at blive certificeret apotek teknikere. Håbefulde apotek teknikere har et udvalg af undersøgelse værktøjer til rådighed for dem til at hjælpe dem med at forberede PTCB eksamen. Disse gratis materialer kan udnyttes til at supplere programmet apotek tekniker uddannelse som de forfølger deres lokale college eller teknisk skole.

Flashcards

Kortene kan hånd-lavet med indekskort eller elektronisk lavet med en online-program såsom Flashcard maskine. Alternativt kan pre-made flashcards tilgås gratis på en række hjemmesider, såsom undersøgelse stak. Brug kortene til at arbejde på huske vigtige fakta at du tror du kan afprøves på, når tog PTCB eksamen, såsom navne og anvendelser af stoffer, love vedrørende udlevering legende narkotika og kategorier af kontrollerede stoffer.

Quizzer

Quizzer er nyttige værktøjer til at teste din viden og lade dig vide, hvilke områder du skal fortsætte med at studere før tog PTCB eksamen. Quizzer kan almindeligvis findes i lærebøger og studere guider, men en række gratis eksamener findes også online til at supplere dit studere. Overvej at oprette flashcards for quiz spørgsmål, du gik glip af. Efter at have studeret med flashcards, prøv quizzer igen for at se, om du har forbedret og ændre dine studievaner i overensstemmelse hermed.

Spil

Spille spil som matcher, hangman og krydsord kan være en sjov måde at studere for din PTCB eksamen. En serie af disse spil kan spilles gratis online eller du kan oprette dine egne. Oprette flashcards for nogen fakta, som du finder, at du har en hård tid korrekt matchende eller gætte i spil. Efter at have studeret med flashcards, spille spil igen for at se din forbedring.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com