Acai frugt fordele

11/05/2011 by admin

Acai bær er blevet meget populære. En hurtig søgning på internettet vender op hævder at tage almindelig acai kosttilskud kan gøre alt fra forlænge din levetid til at forbedre seksuel ydelse og vende diabetes. Mens videnskabelige undersøgelser har vist, at acai bær indeholder mange gavnlige næringsstoffer, er der ingen beviser til at bakke op mange af disse påstande.

Fordringer

Acai tilhængere hævder at spise bær fremmer vægttab, øger energi og udholdenhed, bekæmper hjertesygdomme og kræft, øger immunforsvaret, reducerer virkningerne af aldring og øger sexlyst.

Kemikalier i Acai bær

Acai bær indeholder flere kemikalier, der kan påvirke menneskers sundhed, især anthocyaniner og flavonoider. Disse kemikalier producere røde, blå og lilla nuancer i planter, og den mørke farve af acai bær viser, at de er til stede i høje koncentrationer. Begge af disse forbindelser har vist sig at være kraftige antioxidanter.

Antioxidant fordele

Antioxidanter er kemikalier, stopper potentielt skadelige reaktioner i den menneskelige krop. Mens der er videnskabelige beviser, der forbinder antioxidanter til sundhedsmæssige fordele, er det blevet foreslået, at en kost høj i antioxidanter kunne beskytte mod neurodegenerative sygdomme såsom Alzheimers og Parkinsons. Det er også blevet foreslået, at antioxidanter kan hjælpe med at forhindre hjerte-karsygdomme og kræft, men der er ingen videnskabelige beviser til at understøtte dette. Ingen påstår, at antioxidanter er skadelige, men. De fleste tyder på, at det er bedst at øge dem i din kost af indtagelse frugter, grøntsager eller te i stedet for kosttilskud.

Acai og kræft

En undersøgelse udført på University of Florida fundet, at kemikalier fra acai bær var effektive i behandling af leukæmi i et laboratorium indstilling. Denne opdagelse betyder ikke nødvendigvis, at tage acai vil reducere risikoen for kræft, men. Den menneskelige krop er en helt anden indstilling fra et laboratorium.

Dommen

De fleste påstande om fordelene ved acai bær synes at være resultatet af effektiv markedsføring i stedet for effektiv videnskab. På den anden side har acai bær nogle sundhedsmæssige fordele. Mens disse fordele ikke kan være prisen værd beder nogle virksomheder om acai produkter, tilføje flere bær til din kost ikke vil skade dig og måske gøre dig sundere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com