Livsstil Lift procedurer

11/03/2011 by admin

Livsstil Lift proceduren blev udviklet af Dr. David M. Kent i 2001 og har nydt godt af øget popularitet siden det er skabelse. Livsstil løfte kan være populær, men det er ikke uden kritikere. Livsstil løfte er en relativt enkel og sikker procedure, der er designet til at gøre kæbe, hals og hage området look yngre. Livsstil Lift proceduren er minimalt invasiv. Men du har brug for en erfaren board certificeret plastik kirurg med en baggrund i ansigts plastikkirurgi til at udføre denne procedure.

Livsstil Lift mål

Livsstil Lift er klassificeret som en mindre plastikkirurgi procedure, der er designet til at give dig store fordele. Livsstil løfte blev lavet specielt til at gøre chin området mere stramt, Blødgør rynker, mindske ansigtet rynker og stramme hals. Livsstil Lift proceduren bekæmper tegn på ansigtet aldring ved at få slippe af store mængder af fedt og stramme muskler på ansigt og hals.

Livsstil Lift fordringer

Plastikkirurger, der udfører livsstil løft procedurer hævder, at proceduren vil vende de tegn på alder, der er forårsaget af tyngdekraften, ubeskyttet og omfattende eksponering for solen, og andre problemer som stress og forurening. Livsstil Lift proceduren er meningen at mindske forekomsten af folder i ansigtet og fjerne bovsnitte på den nederste del af ansigtet.

Den faktiske Procedure

Livsstil løfte er en plastikkirurgi procedure, der udføres normalt som i kontor procedure under en lokalbedøvelse. Kirurgen gør et snit på hårgrænsen af forsiden af hver øre. Efter snittet er lavet, trak huden, indtil de ansigtet rynker glattes. Ekstra ansigtshuden er skåret væk og Fedtsugning kan bruges til at fjerne fedt fra området hage og øjet. Suturer bruges til at indsamle og stramme muskler. Huden på halsen er derefter trukket og sutureres. Fedtsugning kan også bruges på hals-området til at fjerne overskydende fedt.

Der er en god kandidat?

En god kandidat til en livsstil løfte er en mand eller kvinde, der har bovsnitte eller en hængende hage og hals. Som med enhver elektiv kirurgi, bør patienter være ved godt helbred.

Den gennemsnitlige alder vifte er tidlige 40 's til midten af 50 's. Mænd og kvinder med betydelige rynker omkring øjenområdet med fedtdepoter er generelt ikke helt tilfreds med påståede livsstil løfte resultater.

At finde en plastikkirurg

Tjek legitimationsoplysninger og bord certificeringer af den foreslåede kirurg. Plastik kirurger bør være board certificeret i plastikkirurgi og certificeret til livsstil Lift kirurgi. Insistere på at se før og efter billeder af livsstil løft procedurer faktisk udføres af kirurgen du overvejer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com