Sådan reparation CPAP maskiner

07/04/2010 by admin

Sådan reparation CPAP maskiner

CPAP (Continuous Positive Airway Pressure) maskiner har hjulpet millioner af mennesker for en vellykket behandling søvnapnø. Maskinerne er små og levere trykluft via et rør og ansigt maske til patienten. En søvn læge skriver en recept for mængden af pres, der skal leveres. Den succesrige levering af dette pres er nøglen til succes--for meget, og patienten kan vække, ikke nok og kvaliteten af søvn hæmmet. Hvis du har problemer med støj eller pres eller advarselslamper kommer og maskinen er stadig under garanti skal du returnere den defekte enhed til producenten for reparation. Hvis det ikke er muligt, er der flere mekaniske problemer, der kan ordnes nemt.

Instruktioner

• Undersøge, om enheden er tilsluttet korrekt og derefter kontrollere, at stikkontakten fungerer korrekt, hvis der er for lidt eller uregelmæssig pres kommer fra slangen. Også kontrollere for at se hvis luftfilteret er tilstoppet, eller hvis der er en utæthed i luftslangen. Hvis ja, vil disse dele skal udskiftes.

• Kontroller, at der er ingen hindring for passage af luft, hvis en alarm tændes og forbliver tændt hele tiden. Undersøge slange og ledning fører til maskinen. Tag maskinen i mindst tre minutter, og derefter igen og vende tilbage på. Kontroller, at tætning mellem luftslangen og maskinen er stram og ikke utætte. Hvis alarmen fortsætter, og der er ingen blokering, en indre del muligvis erstattet. Returnere maskinen til en licenseret reparation selskab eller til fabrikanten.

• Indtast maskinens tekniker menu hvis lufttrykket er indstillet for højt eller for lavt. Normalt disse menuer er skjult og forskellige mærker varierer på hvor menuen åbnes. Mens bestemt mærke instruktioner kan findes på internettet, i almindelighed, er de normalt kræver, at ramme display pile (normalt findes som op- og nedpilene på skærmen) i fællesskab. En gang i menuen, justere trykket af kun en eller to grader på et tidspunkt. Lad din læge kender du foretog justeringen. Hun kan finde ud af, du har brug for en ny søvn undersøgelse at fastslå den mest effektive niveau af lufttryk til at behandle din søvnapnø.

• Tag maskinen og lad det tørre ud, hvis du har mistanke om at kondens forårsager maskine ikke fungerer korrekt. Hvis befugteren knyttet til maskinen har været sat på for højt i varme omgivelser, så den overskydende fugt kan forårsage en advarselslampe til at komme i nogle CPAP modeller. Det kan også udløse systemfejl lys. Tørre ud overflader og slange og afmonterer maskinen i mindst tre minutter, hvis dette lys tændes gentagne gange og du er sikker på overflader og slange er helt tørre.

Tips & advarsler

  • Teknikere på din søvn lab er normalt glade for at kontrollere dine indstillinger uden omkostninger. Hvis indstillingerne er slukket, vil de nulstille dem til den rigtige specifikation.
  • Ikke tvinge nogen ændringer. Hvis din reparation forsøg ikke er i orden, kan det være en software-problem, der bør være diagnosticeret af en certificeret søvn maskine reparation selskab eller producenten.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com