Vestibulære forarbejdningsaktiviteter

12/16/2011 by admin

Din vestibulære system, som er placeret i de følsomme strukturer i det indre øre, er afgørende for din følelse af balance som du flytte og interagere med verden omkring dig. Dysfunktion i vestibulære behandling kan manifestere i en række forskellige måder, herunder ubalance, svimmelhed og vertigo, ifølge foreningen vestibulære lidelser. Der er dog nogle aktiviteter, som kan bidrage til at overvinde disse problemer.

Vestibulære System

Det er en opgave for din vestibulære system "til at holde styr på de position og bevægelse af hovedet i rummet," ifølge hjemmesiden for Institut for anatomi & neurobiologi af Washington University i St. Louis. For at gøre dette, skal det vestibulære system registrere kantede acceleration eller roterende bevægelser, som opstår, når du nikke eller ryste på dit hoved, og lineær acceleration, som du oplever, når ridning i en elevator. De halvrunde kanaler i det indre øre opdage kantede acceleration, mens det indre øre urtricle og saccule tolke signaler af lineær acceleration.

Aktiviteter for småbørn

Hvis dit barn har problemer med vestibulære forarbejdning, er der visse aktiviteter, der kan bidrage til at fremme "mere koordineret bevægelse, balance og vestibulær behandling" af børns hospitaler og klinikker i Minnesota. Fordi bevægelsen er en potent sanseindtryk, undgå ekstremer, såsom spinning, som kan være mere end barnet kan håndtere. Anbefalet aktiviteter, der omfatter hoppende på en seng, udøve bold eller forælders knæ; gynger, både spædbarn gynger derhjemme og sorten legeplads; rullende på gulvet. bilture; rider på en slæde eller trike; gyngehest eller stol; svinge i et tæppe; og kolbøtter.

Øvelser for voksne

Børn er ikke de eneste, der kan have problemer med vestibulære behandling. Enten på grund af skade eller virkningerne af aldring, oplever voksne ofte problemer med balance og ligevægt. Afdeling af ørelæge og kommunikative Sciences på University of Mississippi Medical Center antyder aktiviteter for at forbedre vestibulære forarbejdning evner.

Følgende hoved øvelser kan ske i en siddende stilling. Bøj dit hoved ned at se på gulvet og derefter langsomt ser op til loftet. Gentag denne øvelse 10 gange, bremse hvis svimmelhed eller følelse af kvalme er oplevet. Den hele 10-gentagelse aktivitet skal gøres tre gange dagligt. I en anden øvelse, dreje hovedet først til højre og derefter til venstre i et tempo rask nok til at generere symptomer. Vent for symptomer til at løse, før du fortsætter. Gøre 10 gentagelser pr. sæt og tre sæt dagligt.

Når din følelse af balance viser nogle forbedringer, kan du prøve disse stående øvelser. I et hjørne stå hæl til tå i mindst 30 sekunder uden at røre væggen for støtte. Gøre dette først med øjnene åbne og derefter prøve med lukkede øjne. Prøv stående på en fod, men gør det kun, når en anden er til stede for at hjælpe, hvis nødvendigt. Også praksis stående mens smide en lille gummibold fra hånd til hånd over øjenhøjde.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com