Struktur af muskelfibre

12/17/2011 by admin

Selvom snak er hørt overalt af muskler, muskelmasse og muskel skader, hvad er muskler virkelig lavet af? Svaret er muskelceller eller fibre. Nu er makeup, funktion, type og struktur af disse fibre vigtige for sundheden for dine muskler, så det kan være vigtigt at kende disse oplysninger. Muskelfibre er så vigtigt at muskler som knogler til skelettet. Det er vigtigt at vide alt, hvad du kan om dem.

Funktion

Muskelfibre er de bittesmå celler, der holder en muskelvæv sammen. Muskelfibre i den menneskelige krop er utallige, og når sammen, form muskler der fungerer godt. De arbejder hårdt med kontrakt, løfte, trække, skubbe og udføre normale funktioner hver dag.

Typer

Der er forskellige typer af muskelfibre i kroppen. Husk, disse muskel fibertyper, ikke muskel typer i almindelighed. Hurtigt mellemliggende; hurtigt fatiguable; hurtig, træthed-resistente; og langsom er alle forskellige typer af muskelfibre. Disse etiketter er givet til hver type baseret på deres funktionelle egenskaber: peak force, træthed modstand, hastigheden af sammentrækning, kapaciteter såsom oxidative og glycoltic dem, og aktiviteter som actino-myosin ATPase.

Længder

Ligesom fibre variere i deres performance kapacitet og aktiviteter, forskellige muskelfibre længder samt. Dette giver mening i betragtning af hvor stor eller lille nogle muskler i kroppen kan være. Selvom man kan tro, at jo mindre muskel, jo kortere fibre, dette er ikke altid så. I større muskler der er undertiden fundet mindre fibre. Dette er på grund af behovet for musklen til at holde stramt forbindelsen sammen. Længere fibre her betyder jo lettere vil det være for et eller flere at rippe under stress.

Struktur

Forestil dig en cirkulær stykke muskel du kunne se ned i når det er skåret til at visualisere, hvordan en muskel fiber ser. Når du ser på dens tværsnit, vil du se flere ting. Det væv, der dækker uden for muskel- eller fascie. Og så, du vil se (hvis du kan) hundredvis eller tusindvis af små aflange/cirkulæret-formet enderne af muskelfibre, eller celler. Disse fibre er lang og forbundet sammen med perimysia. Disse celler har mange kerner, "hjerne" af cellen, og kan forårsage bevægelse, hvilket gør dem muskelceller eller fibre.

Skader

Når en person skade på en muskel, ved at "trække" det, belaste det eller rive det, er skader gjort at disse muskelfibre fordi de er hvad gør op i musklen selv. Heldigvis, muskelceller kan regenerere, i modsætning til hjerneceller. Anstrengende motion, træning i nogen måde uden ordentlig stretching og en ulykke er alle måder at beskadige muskelfibre. Det er vigtigt at indse, at det er muligt for skader til at helbrede, det kan tage tid og vil helt sikkert ikke være så stærk som oprindelige. Altid tale med din læge, hvis du har mistanke om skade kan have været gjort til en muskel.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com