Sådan laver du din egen Banner for skolen på tobak, narkotika & alkohol

12/13/2011 by admin

Sådan laver du din egen Banner for skolen på tobak, narkotika & alkohol

Skolen bannere giver eleverne en chance for at bruge kreativitet og innovation for at vise deres lærere, hvad de har lært. Væld af tilgængelige oplysninger om tobak, narkotika og alkohol misbrug nemt dette projekt. Der er mange måder at sprede det vigtige budskab, at disse stoffer er usundt. Dette er bare en idé til en skole banner på tobak, narkotika og alkohol.

Instruktioner

Gøre din banner

• Klip 9 fod plakat papir fra rullen og opdele den i tredjedele: tredjedel for en anti-tobak besked; en tredjedel til en anti-drug besked; og en tredjedel til en anti-alkohol besked.

• Find en kopi af den kirurg generelles advarsel om farerne ved cigaretrygning. Advarslen trykkes på hver cigaret container og på hver print annonce for cigaretter. Etiketten advarer om, at rygning forårsager sygdomme som kræft og emfysem. Det advarer gravide kvinder at ryge cigaretter kan forårsage komplikationer i graviditeten. Bruge de permanente markører til at gengive advarselsmærkning på banneret.

• Find en før-og-efter serie af krus-shot billeder af en person, der er angiveligt afhængig af methamfetamin. Multnomah County Sheriff's Office i Oregon har oprettet et projekt kaldet ansigter af Meth byder på fotografier, der viser, hvordan methamfetamin afhængighed tager sit vejafgift på meth brugere. Hvis din lokale politistation har et lignende program, bede om krus skud; Husk: du må ikke ellers bruge privatpersoner billeder i disse former for print kampagner uden tilladelse. Udskrive "før" billedet og "efter" billedet på sin egen helsides ark papir. Fastgør de to billeder side om side, til midten af din banner. Under billeder, male "Fik meth?" med plakat maling.

• Trække en tabel med to kolonner, seks rækker lang, i den resterende tredjedel af banneret skole. Skrive "År" øverst i venstre kolonne og "Beruset kørsel dødsfald" i højre kolonne, ved hjælp af en permanent markør. Forskning hvor mange beruset kørsel dødsfald har konstateret i de sidste fem år for din by, din stat eller de Forenede Stater, og udfyld tal. For eksempel, ifølge alkohol alarm var der 13,846 alkohol-relaterede dødsfald i 2008; 15,387 i 2007; og 15,829 i 2006.

Tips & advarsler

  • Brug stor kontrast maling og tusch farver--som rød, sort, blå og grøn – for en plakat med en hvid baggrund. Hvis du bruger gul maling til at male breve, skitse med en sort permanent markør til at gøre din meddelelse lettere at læse.
  • Vent, indtil din banner er helt tørt, før du forsigtigt rulle det op for opbevaring og transport. Rul din banner omhyggeligt for at undgå at rive det i skolen. Gør ikke dine banner længere end 9 fod, eller det vil være svært at håndtere uden at beskadige den.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com