Terapi for ugifte par

09/11/2011 by admin

Terapi for ugifte par er en fælles brug for at løse problemer før ægteskabet, ifølge The New York Times. Mens parterapi var en gang forvist til gifte folk, er det blevet en populær metode til at træne deres problemer før der indgås ægteskab. Ændringen i sociale skikke og et voksende antal ugifte par lever sammen har også lavet terapi en god måde at arbejde ud the kinks.

Identifikation

Ifølge Knapp familie rådgivning mål parterapi parret som en enkelt enhed i stedet for hver person separat. Det undersøger systemet lavet af parret og arbejder med begge parter forsøger at rette op på eventuelle iboende problemer. Hver terapeut vil arbejde anderledes; nogle vil insistere de par altid mødes sammen mens andre måske ønsker at arbejde med hver part separat og derefter sammen som et par.

Betydning

Ifølge The New York Times, er parterapi blevet mere populære for ugifte personer på grund af den høje skilsmisseprocent i det moderne samfund. Mennesker er klar over den høje følelsesmæssige og finansielle vejafgift, der påberåber sig en skilsmisse, så arbejder ud problemer inden de kommer ind i et ægteskab kan være privilegerede. Også kulturelle skikke ikke længere diktere hurtig ægteskaber, så mange mennesker bruge friheden til at træne deres problemer før begå.

Fordele

Parterapi er et værktøj til at arbejde ud af problemer, der findes i et forhold, er der også andre fordele, ifølge The New York Times. I fortiden, folk plejede at henvende sig til slægtninge eller religion, hvis de havde tvivl eller anden tanker om deres kommende bryllup. Men mange unmarrieds også bruge terapi til at sortere ud af deres egne følelser om ægteskab og bruge endda terapeuten for en second opinion om soliditet forholdet.

Potentielle

Parterapi kan hjælpe med at løse problemer, der potentielt kan doom et ægteskab. Det åbner også en linje for kommunikation mellem par, giver dem et sted, hvor de føler sig trygge til luft deres følelser og føler, at de ikke bliver ignoreret. Det forhindrer også sårede følelser og nag fra opbygge og ødelægge ægteskab år senere.

Ekspert indsigt

Ifølge Dr. Peter Fraenkel, der er lektor i par og familieterapi på City University of New York, er terapi til ugifte par en stor forebyggende foranstaltning for indvandrere ægteskab med allerede eksisterende problemer. Ifølge Dr. Fraenkel komme mere ugifte par til sin praksis end før, vil "fra omkring sig i 12 i de tidlige 90 ' erne til en i seks i begyndelsen af dette årti," han fortalte The New York Times.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com