Glaukombehandling med pilocarpin

11/29/2011 by admin

Glaukom er en medicinsk tilstand, der påvirker mere end fire millioner amerikanere og er kendetegnet ved øget tryk i øjet, ifølge glaukom Research Foundation. Venstre ubehandlet, har glaukom potentiale til at forårsage blindhed. Heldigvis, virkningerne af betingelsen kan styres ved hjælp af receptpligtig medicin såsom pilocarpin.

Identifikation

Pilocarpin er en generisk receptpligtig medicin sælges under en række mærker i USA Stoffet indgives i form af en øjendråber eller en gel salve.

Funktion

Prilocaine virker ved at forårsage musklerne i øjet til at snøre, åbning passager kendt som trabekelværket. Når trabekelværket er åben, væske i øjet er i stand til at dræne, reduktion af trykket i øjet.

Tidsramme

Salve form af pilocarpin bruges typisk én gang om dagen, mens øjendråber kan tages op til seks gange dagligt, efter rxlist.com. Du er tilbøjelige til at bruge pilocarpin for resten af dit liv til at holde trykket i øjnene under kontrol.

Risici

De mest almindelige bivirkninger af pilocarpin omfatter sløret syn efter medicinen administreres og nedsat nattesyn. Hvis du tager for meget pilocarpin er det muligt at opleve kvalme, opkastning, diarré, rysten, sveden, åndedrætsbesvær og overdreven Spytflaad.

Overvejelser

Fordi virkningen af pilocarpin på fostrets udvikling er ukendt, begrænse læger brug af narkotika hos gravide kvinder til situationer, hvor der er intet sikkert alternativ. Hvis du har en historie af astma kan det ikke være sikkert for dig at tage pilocarpin, ifølge Mayo Clinic.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com