Hvordan til at sænke kolesterol med eddike

12/02/2011 by admin

Hvordan til at sænke kolesterol med eddike

Mens det har været udbredt blandt udøvere af homøopatisk medicin og naturlige heling til tout fordele af æble cider eddike, har den moderne medicinske samfund været langsom til at genkende disse ydelser. Denne tendens er begyndt at lave om på nemlig nyere undersøgelser viser nu fordele samt. Regelmæssigt forbrugende æblecider eddike som en del af din normale kost regime kan du øge gode kolesterol (HDL) og lavere dårlige kolesterol (LDL). Apple cider eddike kan indarbejde din kost i en række forskellige måder.

Instruktioner

• Bland det med juice. Du skal kun bruge omkring to spiseskefulde pr. dag. Blande det med en syrlig saft vil hjælpe med at dække op nogle af smag. Prøv æble, grape eller appelsin juice. Du kan blande det med en eller flere af disse på samme tid.

• Lav en hot toddy (uden alkohol). Fyld din favorit kaffe krus med vand. Tilføj to spiseskefulde af eddike og lagt det i mikrobølgeovnen. Opvarm din drink til den ønskede temperatur, Tilføj to spiseskefulde økologisk honning og rør.

• Tilføje det til salat. Uanset om du er en regelmæssig salat æder eller ej, er det en god mulighed, især hvis du forsøger at sænke dit kolesteroltal. Du skal også spise flere grønne bladgrøntsager kan hjælpe med dit kolesteroltal, så en salat giver mening.

• Spis det med fisk. Spise fisk vil to gange ugentligt med apple cider eddike give din krop adgang til de essentielle fedtsyrer det behov samt. Eddike gør lækre krydderi til næsten enhver type af hvid fisk som torsk eller tilapia.

• Drikke det lige. Hvis du beslutter at trodse det og omfatter eddike i din kost på denne måde, tag det hurtigt.

Tips & advarsler

  • Hvis du ønsker at gøre din egen salat dressing med eddike, bland to spiseskefulde af eddike med lige dele olivenolie til at give din krop de nødvendige Omega-3 fedtsyrer det behov. Du kan også tilføje eddike til dine foretrukne mærke af olivenolie baseret italienske dressing.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com