Om eksem injektion behandlinger

07/23/2010 by admin

Eksem er en uhelbredelig tilstand af betændt hud, der kan styres og forvaltes af en bred vifte af behandlinger. Afhængigt af sværhedsgraden af eksem eller hvordan din krop reagerer på behandling, er en mulighed, der kan blive en succes injektioner.

Hvilke former for injektioner?

Ifølge webstedet SkinHelp har eksem fire vigtigste symptomer, der er behandlet af medicinske behandlinger; kløe, inflammation, tørhed og infektion. Typer af injektioner, der findes for eksem behandling kan være steroider, antibiotika, smertestillende medicin eller skud, der svarer til at rynke behandlinger (som botox indsprøjtninger) for at tage væk den kløe sensation.

Hvor ofte har jeg brug for det?

Eksem behandling, i henhold til American Academy of Family Physicians, kræver en mangefacetteret tilgang. Injektioner som en del af din behandling kan hjælpe med at lindre nogle af symptomerne, så baseret på hvordan vellykket injektion behandlinger er i styring af dine symptomer, lægen vil afgøre den bedste injektion tidsplan for din tilstand.

Du kan hjælpe med at bestemme denne tidsplan ved at holde en dagbog over hvad der udløser din eksem. Dette vil hjælpe lægen afgøre, hvor ofte du har brug for injektioner, eller hvordan du justerer dine behandlinger.

Bivirkninger

Ligesom alle andre typer af injektioner, kan du opleve ømhed omkring injektionsstedet. Hvis du bryder ud i en udslæt eller har en allergisk reaktion, bør så du kontakte din læge straks.

Hvad andre behandlinger findes?

Behandling for eksem er en flertrinsproces, der involverer topisk anvendelse af blødgøringsmidler, orale behandlinger og andre behandlingsformer som lysbehandling sammen med injektioner. Du og din læge skal undersøge, hvilken kombination af behandlinger der er mest effektive for din særlige symptomer. Denne proces kan være trættende og kræver tålmodighed, men vil give resultater gennem trial and error.

Hvad kan jeg gøre for at styre?

Mayo Clinic anbefaler under cool bade, da varmt vand kan forårsage betændelse i huden. Tilføje havregryn eller bagepulver til dit bad. Sætte koldt komprimerer på kløende hud. Bære glat-textured tøj fra stoffer som bomuld, der ikke fælde sved eller irritere huden.

Det vigtigste med eksem er at ikke ridse din hud, fordi det vil kun gøre den betingelse værre.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com