Fødselskontrol piller godt for PCOS

01/25/2012 by admin

Polycystisk ovarie syndrom, eller PCOS, påvirker en kvindes menstruationscyklus og hendes evne til at få børn, med unormal hormonniveauer forårsager infertilitet. Nogle kvinder, der er diagnosticeret med dette syndrom oplever ikke normale perioder. Orale præventionsmidler almindeligvis anvendes til behandling af PCOS ved at hjælpe kontrol menstruationscyklus og balance hormonniveauer.

Prævention fordele

P-piller anbefales til PCOS patienter. At tage en p-piller simulerer normal niveauer af hormonproduktion, noget PCOS patienter ikke oplever. Kombinationer af progesteron og østrogen hormoner er inkluderet i disse piller. De kan også hjælpe klare acne på huden, mandlig-type hårvækst og mandlig-type mønster hårtab. Menstruationscyklus er nødvendige for at livmoderen til at kaste foring. Manglen på normale menstruationscyklus kan øge din risiko for livmoderkræft.

Fødsel kontrol indstillinger

Et mærke af prævention pille kendt som Yasmin er en perfekt mulighed for PCOS patienter. Yasmin indeholder progestin, som omfatter niveauer af antiandrogen. Antiandrogener fight virkningerne af mand-mønstrede hormoner. Behandling for PCOS bruger p-piller er meget almindelige og let, men der er andre former for behandling, der omfatter vaginal ringe eller hud pletter.

Fertilitet behandlingsmulighed

Kvinder, der oplever problemer med frugtbarhed og inkonsekvent menstruationscyklus vil bruge p-piller i kombination med metformin, østrogen og progesteron. Efter to til tre måneder af fertilitet medicin anvendes p-piller til en til to måneder til at stimulere en menstruationscyklus og begynde den næste cyklus af behandling.

Fordele ved at bruge prævention

Ud over behandling af PCOS, øge p-piller knogletætheden. P-piller hjælpe med at øge muligheden for frugtbarhed, reducere niveauet af mandlige hormoner, mindske endometrie effekter og reducere endog risikoen for livmoder eller æggestokke kræft.

Ulemper ved at bruge prævention

Selv om de fleste tilfælde, hvor p-piller anvendes til behandling af PCOS har positive resultater, er det muligt, at negative bivirkninger kan forværre sygdommen. Disse ulemper omfatter eventuel vægtøgning, problemer med at regulere niveauet af insulin og risikoen for slagtilfælde af patienter, der ryger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com