Om zink

09/22/2011 by admin

Om zink

Interessen for zink og hvor vigtig en rolle det spiller i den menneskelige krop stigende blandt dem i feltet medicinsk forskning. Takket være disse bestræbelser har zink fundet effektivt reducere symptomer forbundet med Crohns sygdom, Alzheimers sygdom, alopeci og acne, om bare for at nævne nogle få. En sund kost er fortsat spille en væsentlig rolle i opretholdelse af passende niveauer af zink i kroppen, og i de fleste tilfælde hver af grupperne mad kan være gavnlig udbydere.

Identifikation

Zink er et grundstof, der er almindeligt forekommende over hele jorden, og en vigtig mikronaeringsstof, der er nødvendige til eksistensen af levende ting. I sin naturlige form er zink en hvid metal med en blålig nuance og meget skinnende. Angivet ved forkortelsen (Zn) på periodiske system, er zink meget opløseligt i syre, især syrer findes i den menneskelige maven.

Historie

Zink historie kan spores tilbage så vidt 2500 år. Arkæologer har afdækket antikke messing relikvier og pynt med høj Zink koncentrationer, sammen med andre kombinerede elementer som bly og antimon. Nytten af zink langsomt blev kendt over hele verden og selv den berømte opdagelsesrejsende Marco Polo, der refereres til brugen af zink til healing for eye sår under trettende århundrede Persien. Ved begyndelsen af 1300-tallet var zink mønterne de vigtigste enheder i monetære exchange under Ming-dynastiet i Kina. Men før det attende århundrede, dette vigtige metal havde ingen officielle navn. Det var ikke indtil Antoine Laurent Lavoisier, en fransk kemiker, udviklet at processen med notering alle de kendte elementer, og zink fik sit navn.

Funktion

Zink er vigtigt til udvikling og vedligeholdelse af sundt immunforsvar, og overordnet velfungerende kroppens systemer. Ikke alene er det fundet i muskler og knogler, men også huden, hvor det spiller en vigtig rolle i helbredelse af åbne sår og sår. Hver celle i den menneskelige krop indeholder spormængder af zink og hormoner i kroppen, såsom dem kontrollere sex og vækst, kræver zink elementet til at gøre deres job. Syntesen af insulin er også afhængig af tilstedeværelsen af zink, men forskerne ikke er klart, om hvorfor.

Typer

Når det kombineres med den mineralske calamine, zink er almindeligvis omtales zinkoxid (ZnO), og når spor af jernoxid (Fe2O3) er tilføjet til mix, stoffet omdannes til populære aktuel salve calamine lotion. Når de anvendes på huden, behandler dette sammensatte zink med succes irritationer, svier, udslæt og bug bider. Zink indiumfosfid er en kemisk forbindelse beregnet til brug som en gnaver frastødende. Ikke alene er denne kemiske kombination giftigt, men det er også meget brandfarligt.

Når elementet zink er kombineret med gluconat citrat syre, er resultatet en gavnlig, immun styrke sammensatte. Denne kombination, zink, som er det samme stof, der kan findes i produceret zink sugetabletter, menes være nyttige i kampen mod forkølelse. Disse sugetabletter kan være meget effektiv, hvis brugt hver time, indtil en følelse af velvære er blevet genoprettet.

Advarsel

Mens kroppens behov for zink er vigtigt, det er muligt at have for meget af en god ting. Over brug af zink kosttilskud kan interferere med kroppens optagelse af kobber, magnesium og jern niveauer, forårsager et scenario, der er kontraproduktive, fordi immunsystemet igen bringes i fare. Høje niveauer af zink kan også reducere de gode kolesterol (HDL) niveauer i blodbanen. Af denne grund foreslår FDA, at en sund person ikke overstiger 40mg per dag. Det er også vigtigt at bemærke, at spise eller drikke noget sammen med zink kosttilskud eller sugetabletter ikke er suggestible. Citrus faktisk forstyrrer kroppens optagelse af zink, gør dosis ineffektive.

Overvejelser

De bedste kilder til zink kan findes i fødevarer. Rødt kød, fjerkræ og fisk og skaldyr er fremragende kilder til zink, med østers førende pakken. Mejeriprodukter indeholder også zink, bønner, nødder, korn og græskarkerner. Grønne kan også give en sund dosis af zink, og nogle eksempler er, spinat, asparges, basilikum, broccoli og ærter.

Potentielle

Nyere forskning har foreslået, at zink kosttilskud kan spille en positiv rolle i at reducere chancerne for en erhverver visse typer af kræft. De lider af næsegrus kræft har vist lovende resultater i miniaturisering af udvidet prostrates med tilsætning af zink kosttilskud. Zink har også givet positive resultater i at reducere symptomer forbundet med strålebehandling.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com