Sådan vælger du lavere Carb brød

09/08/2014 by admin

Sådan vælger du lavere Carb brød

Lav-kulhydrat diæter kræver dieters at stærkt begrænse deres indtag af kulhydrater for at tabe. Da brød er høj i kulhydrater, kræver de fleste "low-carb" kost i nærheden af- eller total afskaffelse af brød fra en dieter daglige fødeindtagelse. Dette er en stor udfordring for mange mennesker, og ofte dieters søge alternative måder at holde brød i deres kost i nogle form eller mode. Lære at vælge lavere carb brød, så du kan stadig nyde en sandwich uden at ødelægge alle dine hårde vægttab indsats.

Instruktioner

• Vælg brød højt fiberindhold. Brød lavet med sojamel, klid eller havreklid vil være højere i fiber og lavere indhold af kulhydrater, fordi brans bruges som erstatning for hvedemel, som bidrager stort antal kulhydrater til brød produkter.

• Kig for nødder. Producenter bruger også nødder som en delvis erstatning for hvedemel, så brød med jordnødder er en god mulighed.

• Vælg sukker-udskiftninger, hvor det er relevant. Hvis du mangler din morgen muffins, prøve købe eller bagning muffins, der bruger en sukker-erstatning i stedet for reel sukker. De smager lækkert og får ikke næsten lige så mange kulhydrater som deres sukker-fuld modstykker.

• Kontrollér etiketterne. Undgå brød, der adskiller "netto carbs" eller "nettovirkning carbs" fra resten af ingredienserne. Etiketter som dette er beregnet til at minimere antallet af kulhydrater i fødevarer ved at opdele dem, men det samlede antal er ofte højere end fødevarer, der ikke selv mærkes "low-carb." Fordi FDA ikke giver standard instruktioner til, hvordan du angiver antallet af kulhydrater i en lav-carb fødevarer, kan disse etiketter være meget forvirrende og endog vildledende.

• Mange virksomheder fastholder, at de eneste kulhydrater der "tæller" er dem, der påvirker blodsukkeret. Dette kan være tilfældet, hvis du er diabetiker, men ikke hvis du er en lav-carb dieter. Sukker-fri slik kan hjælpe dig skære på kulhydrater, men Læs etiketten før du spiser.

Tips & advarsler

  • Du kan erstatte majs tortillas eller "sprøde" brød i stedet for regelmæssig brød til at skære yderligere på din carbs.
  • At undgå eller eliminere kulhydratrige fødevarer fra din kost bør ikke ske uden hjælp og tilsyn af en registreret diætist, som forkert slankekure vaner kan føre til større sundhedsproblemer og fejlernæring.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com