Photothermal kræftbehandling

07/19/2014 by admin

Levedygtigheden af nye kræftbehandlinger bliver udforsket regelmæssigt, og mens de fleste af disse behandlinger ikke vil sandsynligvis pan som forventet, håbet er der stadig, kur mod kræft er kun et par undersøgelser væk. Indarbejde nanoteknologi i kræftbehandling har tilladt for muligheden for photothermal behandling--destruktion af kræftceller med noget mere end lyset.

Kræft

Kræft er en ondartet vækst af celler forekommer inden for et område af kroppen. I modsætning til de fleste sygdomme, der forekommer eksternt og invaderer kroppen, kræft vokser og udvikler sig fra inden for. Dette opstår, hvor celler mutere uventet eller undlader at dø som programmeret. Symptomer på kræft omfatte nat. svedtendens, kulderystelser, feber og uforklarlige vægttab.

Nanoteknologi

Forståelse photothermal terapi kræver en forståelse af grundlæggende bag nanoteknologi. Ifølge National Cancer Institute er nanoteknologi oprettelse og manipulation af meget små stumper af sagen. En nanometer er 1/80,000th bredden af et menneskehår og pr. definition alle nanoteknologi skal være mindre end 100 nanometer i størrelse, hvilket er forbavsende lille.

Photothermal terapi

Photothermal terapi er tanken om bogstaveligt "madlavning" tumor vækster med varmeenergi ved hjælp af simple lightwaves. Ideen er at integrere nanopartikler af guld i kræftceller, derefter anvende fokuseret energi i form af lys. Dette lys bliver absorberet af guld partikler og omdannes til varmeenergi, som derefter vil ødelægge cellerne.

Overvejelser

Den vigtigste hindring i vedtagelsen af denne teknologi tvinger de guld partikler skal tiltrækkes til kræftcellerne mens forlader raske væv alene. Problemet kan sandsynligvis løses ved at fokusere på, at kræftcellerne har egenskaber i modsætning til de fleste andre celler – et eksempel på dette er at de udstråler en unormal mængde af et stof kaldet epidermal vækstfaktor receptor (EGFR). Nanorods vil være bioengineered med et stof kaldet anti-EGFR, så når de bringes i kroppen de er tiltrukket af kræftceller som magneter i modsatte polaritet.

Fordele

Den primære fordel ved denne behandling er en ny kur mod kræft. Accessorisk i forhold til det, men er det faktum, at denne behandling lover en løsning for kræft, der undgår følgeskaderne til ellers raske celler. Dette er langt fra behandlingsmetoder i dag, såsom kirurgi og strålebehandling terapi, hvor normale væv er ofte uundgåeligt skåret ud sammen med kræftceller, gør photothermal terapi potentielt en mere delikat og præcis løsning på problemet med kræft.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com