Fødevarer, der indeholder Beta Sitosterol

01/24/2011 by admin

Fødevarer, der indeholder Beta Sitosterol

Beta sitosterol har to bekræftede sundhedsmæssige fordele: at reducere kolesterolniveauer og forbedre prostata problemer. Det ser ud til at blokere for optagelsen af kolesterol og væsentligt forbedrer urologiske symptomer hos mænd, som bemærket af en gennemgang af studier i Lancet i 1995. De fødevarer, der er anført her indeholder alle mindst 20 mg af beta sitosterol pr. 200 kalorier.

Vegetabilsk olie

Vegetabilske olier er den bedste mad kilde til beta sitosterol. Raps, majs og sojabønner olie, vegetabilsk afkortning, margarine lavet af majs eller soja olie, og tofu eller soja mayonnaise alle indeholder store mængder af beta sitosterol.

Frugter og grøntsager

Avocadoer, drue blade og fava bønner også indeholder betydelige mængder af beta sitosterol.

Nødder

Pistacie nødder, mandler, hassel nødder, pinjekerne, valnødder, macadamianødder og pekannødder er også gode kilder til beta sitosterol.

Majs Chips

Du ofte hører ikke majs chips anbefalet af helbredsmæssige årsager, men på grund af majsolie, tortilla chips og andre majs snacks er medtaget på denne liste.

Usødede chokolade

En anden tiltalende kilde af beta sitosterol er usødet bagning chokolade. Nu kan du bage dine egne velsmagende beta sitosterol brownies ved hjælp af denne type chokolade, sammen med margarine og hakkede valnødder.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com