Fordelen ved at bruge en Sauna

04/22/2011 by admin

Fordelen ved at bruge en Sauna

Saunaer er små opvarmede værelser med enten tør eller våd varme afhængigt af personlige præferencer. De er ofte bruges til at rense, lindre og energi i kroppen og brænde kalorier. Saunaer bør ikke anvendes af personer med hjertet eller luftvejssygdomme og kvinder som er gravide, og ældre mennesker bør begrænse deres tid i saunaer. Drikke alkohol inden du indtaster en sauna vil modvirke rummets effekter som alkohol er en depressivt.

Brænder kalorier

Mens du sidder i en sauna, bliver dine blodkar mere fleksibelt som din metabolisme og puls renteforhøjelse. Din "ekstremiteter drage fordel af øget omsætning," ifølge Columbia University health services program, Go Spørg Alice, meget på samme måde kroppen gavn af motion. Du kan brænde så meget som 600 kalorier fra sidder i en sauna i en halv time.

Udrensning

Slappe af i en sauna resultater i dyb udrensning og nærende din hud porer gennem intens sveden. Dette kan hjælpe med at bekæmpe hudproblemer som akne, som resultater, når en pore bliver blokeret. Kraftig sveden også frigiver toksiner fra kroppen gennem porerne.

Lindrer og Energizes

Mange, der oplever tid i sauna afslører, at de føler sig afslappet og fri for bekymringer, således lette angst og følelser af depression. Dette kan delvis skyldes en lempelse af de muskler, der kan forårsage sindet til at "følge trop," ifølge gå Spørg Alice hjemmesiden. Muskler er også opvarmet som kan resultere i mindre skade fra motion.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com