Hvordan bliver man høj

12/25/2011 by admin

Hvordan bliver man høj

Korte mennesker kan have en grund til at leve, men de vokser snart træt af stående på køkkenstole at nå top kabinetter og stående på højere trin til at kysse deres kærester. At være kort er en ulempe, at mange kan afhjælpe ved at forlænge deres organer. Forskellige metoder til at blive højere eksisterer, selv om ikke alle metoder fungerer for alle. Faktisk, lykkes nogle mennesker forsøger at vokse taller aldrig uden smertefulde operationer eller lære at gå på stylter.

Instruktioner

• Praksis yoga. Yoga strækker musklerne i kroppen og kan tilføje så meget som 3 inches af permanent højde til kroppen. Gennem yogaøvelser, du styrke og strække rygsøjlen, over tid føje til din højde. Denne stigning i højden sker ikke straks, men kræver hyppige og løbende praksis med forskellige yogastillinger.

• Tale med din læge om Human Growth Hormone. Tilgængelig som en injektion, humant væksthormon, også kendt som HGH, arbejder for at øge krop højde så meget som 5 inches. Denne fast metode træder i kraft i måneder eller år, men kan forårsage bivirkninger, hvis HGH niveauer vokse for højt.

• Tage humant væksthormon Stimulatorer. HGH Stimulatorer indeholder kombinationer af aminosyrer, der reagere med og forårsage hypofysen til at producere mere HGH. En sikrere og billigere metode end HGH injektion, HGH Stimulatorer forårsage forbrugerne til at vokse en yderligere 2 inches i højden. Mens HGH viser sig effektiv for yngre individer, fungerer denne metode normalt kun for dem, der er yngre end 28 år gammel.

• Tilmeld for en legemsdel-forlængelse kirurgi, hvis du er forpligtet til at øge din højde. Denne dyre metode består af kirurgisk implanterer stænger i benene til at øge højden på kroppen. Mens denne metode giver så meget som 12 inches af permanent højde, er det også en dyr løsning, der mest forsikringsselskaberne nægter at betale for.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com