Holistisk helbredelsesmetoder for neglesvamp

12/27/2011 by admin

Neglesvamp er en fælles betingelse, der er typisk behandlet med over-the-counter eller receptpligtig medicin. Ifølge Mayo Clinic, er det forårsaget af flere typer af svampen, så anti-svampe stoffer er effektiv i at give smertelindring og hurtigere helbredelse. Det er mest tilbøjelige til at udvikle under varme, fugtige forhold, dermed sin øget forekomst i tånegle i modsætning til fingernegle. Mennesker er nu opdager fordelene ved hjælp af urte- og naturmedicin for neglesvamp snarere end at lægge på syntetisk medicin. Mange naturlige stoffer har vist evne til at bekæmpe svampeinfektioner, herunder dem, der forårsager neglesvamp.

Tea Tree olie

Tea tree olie er en antiseptisk og anti-svampe. Det kan være anvendt direkte til negle og omkringliggende området flere gange dagligt, og fortyndet med vegetabilsk olie, hvis fuld styrke ansøgning er irriterende.

Pau D'arco

Pau d'arco er en sydamerikansk urt, der dræber gær og svamp. Drikker det som te eller anvende det i tinktur form flere gange dagligt, eller blød negle i te dagligt.

Jatoba

Jatoba er en Amazon regnskoven urt, der viser stærke anti-svampe og anti-bakterielle egenskaber. Barken er lavet i en te, der kan forbruges, og at negle kan være gennemblødt.

Hvidløg

Hvidløg er anti-mikrobiel og kan anvendes direkte på det angrebne område som en olie. Det kan også være taget internt i stedet eller Herudover til udvortes brug.

Grapefrugt frø ekstrakt

Undersøgelser viser at grapefrugt frø ekstrakt (GSE) er anti-svampe. Det kan anvendes direkte på ramte områder et par gange om dagen, og bør videreføres for en ekstra uge efter symptomerne forsvinder.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com