Hvad er den grænse, du kan sætte ind i din HSA tegner til at være fradragsberettigede?

01/03/2012 by admin

Hvad er den grænse, du kan sætte ind i din HSA tegner til at være fradragsberettigede?

HSAS eller Health Savings Accounts, tillade arbejdstagere til at omdirigere en del af indkomsten før skat på en konto, der bruges til at betale kvalificerende lægeudgifter. HSAS skal være parret med en høj-fradragsberettigede sygeforsikring plan. For personer med enkelt-person dækning er 2010 bidrag limit $3,050. For personer med familie dækning er grænsen $6,150. Grænserne øge årligt.

Betydning

Høj-fradragsberettigede sundhedsplaner har lavere præmier men højere ud af lommen omkostninger. For eksempel, var den gennemsnitlige sygesikring præmie i 2010 omkring $13.000. Høj fradragsberettigede planer koster et gennemsnit på $11.000. Mens typisk sundhedsplaner kan betale for forebyggende pleje, dækker høj-fradragsberettigede planer ikke alle udgifter, indtil beløb, selvrisikoen er nået. Selvrisikoen i disse planer skal være mindst $1.200 til enkelt dækning og $2.400 for familie dækning i 2010. Disse minimumindstillinger ændre hvert år. Planerne har maksimal out-of-pocket udgifter $5,950 for enkelt dækning og omkring $12.000 for familie dækning. Offentlige orden eksperter mener, at høje fradragsberettigede planer vil bidrage til lavere udgifter til sundhedspleje, fordi mennesker med sådanne dækning vil shoppe rundt.

Overvejelser

Arbejdsgivere og/eller medarbejdere kan yde et bidrag til HSA planer. Faktisk nogen kan yde et bidrag til din HSA, og det vil være fradragsberettigede. Personer, der modtager sygeforsikring gennem deres arbejdsgiver ofte modtage et bidrag til en HSA fra deres arbejdsgiver. Ifølge IRS, skal dette bidrag indgå i det maksimale bidrag.

Bidrag til en HSA er før skat. Det betyder, at bidrag beløb reducere din justeret bruttoindkomst (AGI), og derfor din skattebyrde. Du behøver ikke at foretage indbetalinger hver måned. Engangsbeløb bidrag er tilladt, og du kan gøre din årlige bidrag for det foregående skatteår når som helst før din skat arkivering dato. For eksempel kunne personer med HSAS gøre bidrag for skatteåret 2009 når som helst før April 15, 2010. 2009 grænser var $3.000 til personer med enkelt dækning og $5,950 for personer med familie dækning.

Advarsel

Bidrag over grænserne, der er omfattet af en 6 procent punktafgifter. Skatteyderne kan fjerne overskydende bidrag "senest på forfaldsdatoen, herunder udvidelser af din selvangivelse for året blev bidrag," ifølge IRS. Skatteyderne skal også fjerne eventuelle yderligere interesse eller investering indkomst på den tilbagetrukne bidrag. Penge fjernet fra en konto efter denne frist, når det ikke går mod lægeudgifter, beskattes på skatteyderens normale sats, plus en 10 procent straf.

Yderligere bidrag

IRS giver arbejdstagere i alderen 57 eller ældre at bidrage en ekstra $1.000 til en HSA. For 2009 betyder det, at en kvalificerende medarbejder kan bidrage $4.000. Dette kan være en fordel for ældre arbejdstagere, der overvejer at gå på Pension, fordi reglerne, der tillader mennesker over 65 år at bruge HSA penge til forsikringspræmier, herunder Medicare.

Fordele

Balance på en konto, HSA kan bære over fra år til år, tillader nogle arbejdstagere til at opsamle betragtelig saldi. Midler er typisk afholdes i rentebærende konti, og indtjening på HSA midler er skattefrie. Flere banker tilbyder HSAs med investeringsmuligheder, forudsat saldi nå et passende niveau. Nogle tilbyder investeringsmuligheder for i aktier og investeringsforeninger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com