Hvordan man undgår pigmentering

09/09/2012 by admin

Hvordan man undgår pigmentering

Pigmentering opstår, når huden bliver mørkere fordi huden celler producerer melanin, som stimuleres af solen. Andre ting, der kan forårsage pigmentering er en overflod af hormoner. For eksempel, kan gravide kvinder bemærke mørke pletter eller skjolder på deres ansigt, nakke og pande. Nogle mennesker lider selv af hyperpigmentering, som opstår, når huden celler frigive en overflod af farve. I så fald kan du få pletter af tan til spredte brun til grålig sort hud. Her er hvordan man undgår alle former for pigmentering.

Instruktioner

• Beskytte din hud mod solen. Skumme på solcreme til områder udsat for sollys, og bære en hat. Undgå solen mellem 10: 00 og 15: 00, når det er på sit klareste. Hvis du beskytte din hud mod solen, vil du mindske dine chancer for at få huden pigmentering.

• Undgå produkter, der kan irritere huden og fører til pigmentering. Disse omfatter produkter med duft, farve, alkohol og lanolin. Også undgå slibende rengøringsmidler, da de kan irritere huden og gøre huden mere modtagelig for pigmentering.

• Drikke masser af vand og holde godt hydreret. Den plumper din hudceller er, jo sundere de gonna kigge.

• Brug hudcremer, der indeholder hud-lette ingredienser som arbutin, kgic syre, C-Vitamin, Azelainsyre og melanin-hæmmende peptider. Disse vil hjælpe ikke blot forhindre og undgå pigmentering, men også komme af med nogen pigmentering bør du finde dig selv med et plaster eller to.

• Fugter ethvert område af din hud, der regelmæssigt udsættes for sollys. I områderne af dit ansigt og hals, massage huden i en cirkulær bevægelse når du fugter det. Dette vil hjælpe med omsætning og holder hudens celler sunde.

Tips & advarsler

  • Hvis du opdager et par steder af pigmentering, kan du bruge en smule af kalk på dem til at lette steder.
  • Hvis du stadig oplever pigmentering, tale med en hudlæge for at finde ud af hvad dine muligheder er at slippe af pigmentering du har før du begynder en forebyggelse regime.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com