Hvordan at stoppe stofmisbrug

09/25/2012 by admin

Hvordan at stoppe stofmisbrug

Stofmisbrug fører normalt til afhængighed, som er en kronisk, fremadskridende sygdom. Forskerne ved, at stofmisbrug fysisk ændrer hjernen og fastholder den onde cirkel af afhængighed. Når mennesker bliver afhængige af stoffer som lægemidler, nikotin, koffein og alkohol, deres hjerne ændringer og påvirker deres adfærd. Liv snart kredser rundt ved hjælp af det vanedannende stof. Stof misbrug bliver et problem, når en person, der finder glæde ved hjælp af stoffet ved det er usundt og stadig fortsætter med at misbruge stoffet alligevel. Mange gange en person kan forsøge at afslutte på hendes egne kun at finde der afhængighed er for kraftig. Tilbagefald forekommer ofte. Selv om der er ingen kur mod stofmisbrug, kan folk finde opsving og fjerne stofmisbrug fra deres liv.

Instruktioner

• Indrømme du har et problem med stofmisbrug og kan ikke afsluttes på egen hånd. Indrømmer du har et problem er det første skridt mod at standse stofmisbrug.

• Deltage i passende 12-trins programmet. Der er 12-trins programmer til næsten alle stof-misbrug problem fra anonyme alkoholikere at nikotin anonym.

• Arbejde med en terapeut til at behandle underliggende psykologiske spørgsmål du har været at undgå ved at engagere sig i stofmisbrug. De fleste mennesker, der misbruger stoffer forsøger at undgå tidligere traumer eller undgå at anerkende andre typer af dysfunktionelle adfærd i sig selv og andre.

• Finde en sund aktivitet som motion eller en hobby at erstatte de gamle usunde adfærd. Opgiver en afhængighed skaber et vakuum, så det er vigtigt at finde en anden stikkontakt for at fylde tomme følelsesmæssige behov og fysiske abstinenssymptomer, der ledsager stoppe stofmisbrug.

• Forbedre din kost. Spis for det meste grøntsager, frugt, høj-fiber korn og fedtfattigt protein. Mennesker, der stopper stofmisbrug har en tendens til at tage på i vægt. Spise vil bedre hjælpe du føler dig bedre.

• Undgå mennesker og venner, der stadig bruger stoffet du prøver at afslutte. Undgå steder, hvor du har været involveret i stofmisbrug.

• Uddanne dig selv om stofmisbrug og hjælpe andre, der forsøger at holde op.

Tips & advarsler

  • At se en terapeut og deltage i gruppe terapi sessioner med andre der at holde op med det samme eller lignende misbrug stof øger dine chancer for inddrivelse.
  • Altid tjekke med din læge, hvis du har mistanke om du har et stofmisbrug problem.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com