Apotek praktikant opgaver

04/02/2012 by admin

Apotek praktikant opgaver

Apotek praktikanter er pre kandidater, der opfylder deres forpligtelse til at tjene kollegium timer og lære deres håndværk ved at arbejde under nøje overvågning af en farmaceut. Praktikanten er den laveste person på kommandovej på et apotek, selv om han stadig kan udføre funktioner en farmaceut vil løbende gøre. De timer, en studerende er forpligtet til at tjene som praktikant for varierer fra medlemsstat til medlemsstat og fra college til college. Denne uddannelse er afgørende for indtastning i feltet og senere certificering som farmaceut.

Uddelegering af opgaver

Apotek praktikant vil udføre opgaver af en farmaceut under nøje overvågning af apotekeren mens fuldfører apotek skole eller afventer licensure. En farmaceut kan uddelegere aspekter af apotek praksis til en praktikant eller andre apotek tekniker når som helst han vælger. Apotekeren vælger som pligter praktikanten vil håndtere, og disse kan variere stærkt fra apoteket til apotek. Apoteket skal overvåge praktikantens arbejde efter delegation. Denne måde praktikanten kan få værdifuld viden og undgå fejl. Apoteket kan give klare, udtrykkelige og personlige tilsyn til praktikanten.

Overordnede opgaver

Under tilsyn, kan praktikanten dispensere recepter, måle doser, vejer ingredienser, sammensatte ingredienser og behandle ingredienserne i en recept. Udfylde recepter, skal praktikanten bruge sterile værktøjer, når du arbejder med de rå ingredienser. Apoteket er tilgængelige til at besvare spørgsmål fra praktikanten involverer recepten, dosis og udlevering af narkotika eller problemer vedrørende stoffet, før den er klar til salg til indehaveren af recept. Det er vigtigt, at praktikanten kunne arbejde godt sammen med andre, herunder personale og farmaceut hvor han vil blive uddannelse.

Specifikke opgaver

På nogle apoteker, kan praktikanten læse og tyde recepter, indgå et apotek computersystem og forberede medicin for inspektion af apoteket. Praktikanten skal også have mulighed for at opretholde et tilstrækkeligt lager af medicin og lære at bestille mere medicin, hvis apoteket opbrugt. Praktikanten skal være komfortable med farmaceutiske beregninger. Praktikanten skal også være bekendt med lægemiddelnavne i brand og generiske form. Praktikanten skal kunne rådgive folk om ordentlig pleje for alle aldersgrupper og de relevante medicin for alle aldersgrupper.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com