Hvordan man hurtigt til lang levetid

03/11/2012 by admin

Fastende for levetiden kommer i to forskellige sorter: intermitterende faster, hvor tilhængere suppleant fastende på væsker til et antal dage med at spise almindelig mad til flere dage, og den kalorie diæt, spise ernæringsmæssigt tæt fødevarer i små mængder, dermed, begrænsning af antallet af daglige kalorier men tillader mad hver dag.

Instruktioner

• Lær om fastende. Det er ikke sulter eller anoreksi eller udrensning. Til hurtig middel til at begrænse mad, ikke for at shun den. Det kan lade sig gøre at tabe sig eller at befri kroppen af uønskede giftstoffer, og det sker ofte religiøse årsager. Her diskuterer vi fasten som en handlingsplan, en livsstil---ikke en kost--at fremme god sundhed og lang levetid. Også, ikke at forveksle juice fastende, som er for detoxing, med fastende for lang levetid.

• Vejer de bivirkninger samt indvendinger og fordele. Du vil næsten helt sikkert påkøre sociale indsigelser, fordi folk ikke vil forstå hvad du gør, og dermed kan bekymre sig om dig. Bivirkninger kan, ifølge den internationale kalorie restriktion Society, omfatte følelse kølig, menstruationscyklus uregelmæssigheder, reduceret bone mass, sult og faldt testosteron.

Den største fordel er longeveity. På en marts 24, 2009, episode af Oprah Winfrey Show, sagde Dr. Mehmet Oz, henviser til kalorieindhold begrænsning som et middel til lang levetid, "De data, vi har i gnavere og nogle større dyr nu angiver du kan sandsynligvis forlænge din levetid med op til 50 procent potentielt fra [efter et begrænset kalorieindhold kost]." En god stikprøver af forskningen blev præsenteret på en September 2009 Harvard konference om kalorie restriktion.

De-toxing er en seconday fordel.

• Se din læge til en helbredsundersøgelse og spørge den oprindelige blod arbejde. Dette vil hjælpe din læge til at overvåge ændringer. Du kan også diskutere minimum antal kalorier og om du skal tage nogen kosttilskud.

• Start ved at fjerne højt kalorieindhold fødevarer og dem, der mangler næringsværdi, anbefaler International kalorie restriktion samfund. Simple kulhydrater--herunder hvid-mel produkter, pasta og sukker--parat fødevarer, forarbejdet korn og mættet fedt er eksempler på fødevarer, der er temmelig tomt, i betragtning af deres kalorier og blodsukker spiking evner.

• Øge eller tilføje i ernæringsmæssigt tæt fødevarer som de fleste grøntsager, magert kød (medmindre du er vegetar), nødder, bønner og fuldkornsprodukter. Når muligt, hvilket er normalt, lad skræl på frugter og grøntsager. Hvor er de fleste af den ernæringsmæssige værdi. Gøre trin 5 og 6 for mindst et par uger før flyttedag på trin 7.

• Klip kalorier når du har oprettet et ernæringsmæssigt tæt kost. Skære ned på kalorierne før du skifter til ernæringsmæssigt tæt fødevarer kan føre til fejlernæring, ifølge kalorie restriktion Society. Også, ikke skære kalorier dramatisk. Gøre det gradvist i løbet af mindst seks måneder.

Et pludseligt fald i kalorier er usundt. Det kan faktisk forkorte levetid, den meget ting, du forsøger at forhindre. Og fedt fedtopløselige toksiner, (dem gemt i fedt) kan strømme ind i blodbanen, og din lever og nyrer kan ikke være i stand til skærm dem, så gå langsomt.

• Tag det roligt. Bor i det og live ind i fremtiden. Dette er en levetid plan - forhåbentlig en meget lang og sunde levetid--ikke en slankekur. Lær at nyde god nærende mad, live længe og fejre sundhed.

Tips & advarsler

  • Forvilde lejlighedsvis er OK. Fastende for lang levetid er en livsstil, ikke en lov.
  • Calorie restriktion eller fastende betyder ikke at fjerne kød eller en sund blanding af proteinkilder.
  • Husk at fastende handler om sunde levetid, ikke forfængelighed eller usikkerhed.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com