Tegn & symptomer af neurologiske lidelser

03/23/2012 by admin

Neurologiske lidelser er ikke begrænset til én type og ét bestemt symptom. De er faktisk en gruppe af forhold, der forårsager lammelse til dele af kroppen som følge af en forringelse eller skade på centralnervesystemet. Der er en række årsager til neurologiske lidelser. Nogle er forårsaget af en fysisk skade, nogle fra en fysisk ubalance i kroppen, mens nogle har ingen kendt årsag overhovedet. Lige som hvert neurologisk lidelse er forskellig, så også gøre deres symptomer og behandlinger.

Parkinsons sygdom

Denne sygdom har to forskellige typer af symptomer--primære og sekundære. Ikke alle, der er diagnosticeret med denne lidelse vil opleve hver symptom, og heller ikke vil lidelsen fremskridt i samme tempo i hver person. Nogle af de primære symptomer omfatter langsomme frivillige bevægelser som siddende, stående og gående, stiv af muskler, dårlig balance og muskel rystelser, der forekommer i steder som hænder, fødder og mund. Sekundære symptomer omfatter en langsom reaktion når stillede et spørgsmål, besvare i en blød og hviske-lignende stemme, besvær synke, savlen, hoste og kvælning.

Kronisk træthedssyndrom

Denne neurologisk lidelse er kendt af dets længerevarende, invaliderende perioder af træthed. Andre symptomer omfatter muskel- og ledsmerter, problemer med hukommelse og koncentration og tilbagevendende hovedpine og ondt i halsen. Symptomerne kan vare for så lidt som seks måneder eller kan forblive i mange år.

Epilepsi

Dette er en lidelse, der påvirker den normale aktivitet af hjernebølger og processer i kroppen hjernen styrer. Selv om der er en bred vifte af epileptiske anfald kan lider af, symptomerne for hver person typisk ikke varierer meget. Men symptomerne vil variere afhængigt af beslaglæggelse lidelse hver person har. Nogle af de mere almindelige symptomer omfatter ufrivillige rykkende eller trækninger med kroppen, stirrede tomt for en periode, tab af bevidsthed, men ikke bevidsthed, stiv i kroppen, pludselig kollaps, tab af tarm og/eller blære kontrol og tab af bevidsthed.

Alzheimers sygdom

Denne sygdom er en progressiv, permanent sygdom, der forårsager hjernecellerne forværres. Symptomerne vil variere afhængigt af fase af sygdommen. I de tidlige stadier, kan Lidende opleve en lille tab af hukommelse, mister sin evne til at udøve sund dømmekraft, samt mister sin evne til at planlægge enkle arrangementer eller udføre velkendte opgaver. Som sygdommen skrider frem i den senere og end stadier oplever han fuldstændig tab af hukommelse og mental funktion, sammen med tab af bevægelse koordinering og anerkendelse af kendte mennesker og steder.

Cerebral parese

Dette er ikke en lidelse, men en gruppe af sygdomme, der er forårsaget af en hjerneskade, der opstår under fosterudviklingen, under fødslen eller kort tid efter fødslen. Det er kendt for at forårsage en forstyrrelse i finmotorik. De mest almindelige symptomer omfatter muskel spasticitet, anfald og lammelse.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com