Hvad er den medicinske fordel af mælkebøtte rod?

09/24/2011 by admin

Traditionel indiansk og arabisk medicin har stolet på mælkebøtte rod for sine mange medicinske fordele. Mælkebøtte er blevet spist som en frisk salat på grund af sine vitaminer A, B6, C og D samt mineraler jern, kalium og zink. Mælkebøtte rødder kan øge dit fordøjelsessystem og stimulere appetitten og er blevet fundet i nogle kaffeerstatninger. Trods sit ry som en irriterende ukrudtsplante i foråret, vil du drage fordel af ved hjælp af mælkebøtte rod.

Fakta

Mælkebøttens videnskabelige navn er Taraxacum officinale. Det er dyrket i Frankrig og Tyskland og vokser vildt i det meste af verden. "I året 1959, offentliggjort tysk forskning påpegede at den mælkebøtte rod besidder en meget vigtig og mærkbar rensende virkning på væv i leveren og i sidste ende bidrager til at stimulere produktionen af galde i organ," hedder urter 2000.

Fordele

Mælkebøtte rod er en kendt detoxifier og forbedrer galdeblæren og leveren. Mælkebøtte også renser nyrerne ved hurtigt at fjerne affald gennem urinen. Som en blid afføringsmiddel fjerner mælkebøtte rod ophobede giftstoffer forårsaget af infektion. Mælkebøtte bistår også med forstoppelse, hudproblemer, herunder acne og eksem, psoriasis og gigtlidelser, herunder slidgigt og gigt. Ved at behandle med mælkebøtte rod, vorter, kan svampeinfektioner og maligne vækster reduceres. Mælkebøtte hjælper også med mild fordøjelsesforstyrrelser.

Dosering

"Mælkebøtte rødder bruges frisk eller tørret i te, kapsler eller ekstrakter," kommentarer NCCAM. Tre gange om dagen, tage 3-5 g tørrede mælkebøtte rod eller 5-10 ml af alkohol-baserede mælkebøtte rod tinktur under behandling af leveren, galdeblæren eller for fordøjelsessystemet stimulation. Du kan også bruge mælkebøtte rod tinktur i behandling af gigt, hudlidelser, mild til svær acne og forstoppelse. Mælkebøtte root afkog kan være brugt det samme som tinktur og kan gøres ved kogende urt i vand og bruge den resterende væske.

Identifikation

Mælkebøtte er en variabel staude, der vokser op til 12 inches. Mælkebøtte blade er dybt hak, toothy, skinnende og hårløse og formet som spatler. Lyse gule blomster top stilken. Da mælkebøtter er følsomme over for lys, blomster åbner i morgen sollys og lukker om natten eller i dystre vejr. Mælkebøtte root har en bitter smag.

Advarsler

Du kan opleve mavebesvær og diarré, men disse er sjældne. Du kan have allergi over for mælkebøtte. Tag ikke, hvis du har en betændt eller inficeret galdeblæren eller blokeret galdegangene, påpeger NCCAM. Du kan opleve hududslæt på grund af gentagen eksponering for mælkebøtte. Tal med din sundhedspleje udbyder, hvis du lider af langsigtede mavesår eller gastritis før du tager mælkebøtte rod.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com