Behandlinger for gær infektioner i mænd

10/08/2011 by admin

Behandlinger for gær infektioner i mænd

Nævne en gær infektion i en stuen fuld af kvinder, og de fleste af dem vil begynde at vride. Men mænd er modtagelig for gær infektioner. Som med kvinder, kan disse infektioner forårsage en masse ubehag, indtil de behandles med succes.

Kønsorganer gær infektioner

I modsætning til populære udtalelse, kan mænd få kønsorganer gær infektioner, lige som kvinder gør. Mænd med et svækket immunsystem, såsom fra andre sygdomme, er mere tilbøjelige til at udvikle en kønsorganer gær infektion. Ifølge Mayo Clinic præsenterer det normalt sig selv som en rød, kløende udslæt på eller omkring penis. Mænd kan bruge en aktuel svampedræbende medicin markedsføres til vaginal gær infektioner til at behandle en kønsorganer gær infektion.

Mundtlig gær infektioner

En mundtlig gær infektion, også kaldet oropharyngeale candidiasis eller svampeinfektion, er en gær infektion i mund eller hals. Ifølge Centers for Disease Control og forebyggelse (CDC) er gær infektioner i halsen ualmindelige. Selvom drosler er mest almindeligt hos spædbørn, kan voksne, der har for nylig brugt antibiotika eller personer med nedsat immunforsvar (f.eks. ældre) også udvikle denne form for infektion. Behandling er normalt med svampedræbende sugetabletter eller mundskyllevand.

Hud gær infektioner

Ifølge National Institutes of Health er mandlige teenagere og unge voksne mænd særligt udsat for en form for gær infektion på huden, kaldet tinea versicolor. Gæren, der forårsager denne infektion opstår normalt på alles hud. Når gæren koloniserer og overproduces, kan det skabe Rosa pletter eller på personer med mørke eller garvet hud, hvide pletter og pletter. Det kan behandles med svampedræbende creme eller salve. En anden populær behandling du bruger en skælshampoo som en lotion på de berørte områder for en til to uger, forlader det på i ti minutter og derefter skylle det ud.

Systemisk gær infektioner

En systemisk gær infektion er en, der har inficeret hele kroppen, herunder blod. Ifølge CDC er denne type infektion sjælden hos raske personer. Mænd, der for nylig har haft kirurgi eller har en anden sygdom, der bringer deres immunforsvar (såsom diabetes eller HIV) er mere tilbøjelige til at udvikle en systemisk gær infektion. Systemisk gær infektioner kan være vanskelige at diagnosticere fordi symptomerne efterligne andre former for sygdom, såsom influenza. Disse omfatter feber, kulderystelser og ømme led. En blodprøve kan bekræfte, hvis en person har en systemisk gær infektion. Behandlingen kan være gennem svampedræbende piller eller som en væske administreres via IV (intravenøst).

Advarsel

De fleste typer af gær infektioner er ikke smitsom, men snarere indebærer en overproduktion af den gær, der forekommer naturligt på og i kroppen. Men en mand med en kønsorganer gær infektion kan inficere en kvinde, med hvem han har haft ubeskyttet sex. Indtil begge parter er blevet med held behandlet for gær infektion, er det muligt for dem at passere infektionen frem og tilbage.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com