Når at stoppe en kontinuerlig sondeernæring?

10/12/2011 by admin

Kontinuerlig sondeernæring er en metode til fodring en person med et rør placeret i næsen eller direkte ind i maven. Folk på kontinuerlig sondeernæring kan leve komfortabelt i flere måneder, år eller endda årtier. Der er dog tilfælde, hvor sondeernæring bør stoppes.

Er det hjælpe?

Kig på hvor meget godt den sondeernæring gør. Hvis personen, der har en sygdom der er terminal og som foranlediger ham til at tabe alligevel, og hvis han er i smerter, derefter en kontinuerlig påfyldningsrør virkelig kan være at udskyde den uundgåelige (død). Dette kan være et tilfælde, når patienten og patientens venner og familie skal diskutere fjernelse af røret, så patienten ikke lider unødigt. Hvis røret er opretholdelse af en persons sundhed og nyttiggørelse prognosen er meget god, men bør derefter røret sandsynligvis holdes på plads.

Begær

Der er mange sager hvor læger ikke er helt sikker på, at hvis en person på en kontinuerlig fodring rør vil genvinde. I disse tilfælde undersøge patienten og patientens familie og venner ønsker. For eksempel, hvis en person er i koma, kan han have et levende Testamente, der angiver, at han ikke vil respirator, såsom en påfyldningsrør fortsatte over en vis periode, eller vil kan oplyse, at han absolut ønsker røret.

Recovery

Kontinuerlig fodring undertiden bruges på grund af medicinske tilstande, som en person kan inddrive, såsom midlertidig lammelse af halsen musklerne eller en spiseforstyrrelse. Hvis det er klart, at personen kan igen spise på hendes egne og hendes vægt er mindst stabile, derefter er løbende rør fodring ikke længere nødvendige. Når dette sker er forskellig for hver person, men lægerne generelt er købedygtig levere en anslået restitutionstid baseret på deres erfaringer med den medicinske tilstand, der kræver den sondeernæring.

Komplikationer

I nogle tilfælde af sondeernæring, kan patienter udvikle komplikationer, selv når opfodring at hjælpe med vægtøgning og opretholde liv. For eksempel, patienten kan opleve kroniske infektioner ved stomien, eller han kan stå over for problemer som dumping syndrom, gas, oppustethed, bivirkninger ved formel eller kombination af formel og medicin, kvalme eller opkastning og opstød. Stop fodring i det mindste midlertidigt i disse tilfælde at stoppe komplikationer fra forværring og at give behandlinger såsom antibiotika, hvis det er nødvendigt. Væsker og næringsstoffer kan stadig leveres intravenøst, indtil en anden løsning er fundet, eller komplikation løser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com