Naturlige helbredelsesmetoder for barndommen astma & bronkitis

09/26/2011 by admin

Naturlige helbredelsesmetoder for barndommen astma & bronkitis

Bronkitis hos børn, som udvikler når luftvejene fører til lungerne bliver betændt, kan behandles ved hjælp af talrige konventionelle lægemidler og behandlinger. Det samme gælder for barndommen astma - som også involverer en snærende af luftvejene. Men flere mere naturlige muligheder der findes, hvilket kan føre til en helbredelse af den pågældende betingelse, især når det anvendes over tid. Disse omfatter øget indtagelse af hvidløg, eucalyptus, lakrids og Læge-Alant.

Hvidløg

Hvidløg og løg har været brugt i århundreder som en naturlig kur for bronkitis og astma, samt allergier, influenza, halsbetændelse, bihulebetændelse, og andre hals, lunge og luftvejssygdomme. Som et dokumenteret anti-inflammatorisk, kan hvidløg hjælpe med at reducere hævelse af væv i luftvejene, derved udvide dem og medvirken i vejrtrækning. Hvidløg er naturligvis fås i ethvert supermarked, eller som en urtekosttilskud fra enhver sundhed eller natural-produkter butik.

Eukalyptus

Anvendes især til at bekæmpe bronkitis, kan eucalyptus føjes til kogende vand og åndede ind som en damp (eller, skiftevis, åndede ind og indtages som en varm te). Disse dampe tjene til at slippe luft passager i bronchiale overbelastning og slim, afhjælpe barnets plaget med bronkitis af nogle af den betingelse værste symptomer. Eucalyptus er tilgængelige på enhver sundhed eller naturprodukter butik.

Lakrids

Overvej at bruge lakridsrod, en anden kraftfulde bekæmpelse af bronkitis urt. Lakrids er en naturlig anti-inflammatorisk og bekæmper virus. Det lindrer også slimhinder--hvilket gør den ideel, for bekæmpelse af astmasymptomer. Derudover motiverer lakrids den menneskelige krop til at producere mere interferon, et stof, der naturligt bekæmper virus. Lakridsrod er tilgængelige på enhver sundhed eller naturprodukter butik.

Læge-Alant

Endnu et andet svar fra naturen som svar på bronkitis og barndom astma: Læge-Alant, en urt, der indeholder fytokemiske inulinsirup. Fytokemiske inulinsirup rids luftvejene af overbelastning, især når det kommer til bronkitis, og urten er en naturlig slimløsende. Det kan desuden anvendes til behandling af hoste. Læge-Alant er tilgængelige på enhver drogen eller naturlige produkter butik.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com