Atkins kost Snack ideer

10/10/2011 by admin

Atkins kost Snack ideer

Atkins kost også kaldet Atkins ernæringsmæssige tilgang tilbyder en lav-carb tilgang til vægttab og vægtkontrol. Personer efter Atkins kost er tilskyndes til at reducere mængden af kulhydrater og raffineret sukker i deres kost og fokus på forbruget af magert protein, frugter og grøntsager. Atkins sælger en bred vifte af præ-made snack elementer men tilhængere af kosten kan også oprette deres egne snack plan.

Mandler

Atkins tilhængere på udkig efter en snack med en sund stykket kan overveje mandler. Med en kæmpestor 6 g protein og kun 6 g kulhydrater--med tre af disse gram, kommer fra kosten fiber--er en ounce af dette salt snack en vinder i smag og næringsværdi.

Sukker-fri Jello

Kommer ind på kun 10 kalorier per portion, sukker-fri jello kan prale med en nul carb tælle. Snackers kan nyde gelatine godbid i en række forskellige varianter, herunder kirsebær, grape, orange, grøn te og rød apple.

Hårdkogt æg

Hårdkogte æg er en ideel snack, når du følger Atkins kost. Hårde kogt æg ring på 6 g protein per store æg og indeholder kun 1 g kulhydrater. For et alternativ, overveje æg salat eller deviled æg.

Dild Pickles

Mens dild pickles ikke tilbyder meget i vejen for næringsværdi indeholder de kun 1 g kulhydrat pr. spyd, hvilket gør dem en fremragende snack valg. Vælg mellem hele dild pickles, skiver eller spyd, men holde sig væk fra sød pickles, som de er lastet med sukker.

Tun og laks

Tun eller røget laks tilsat flødeost og spredning på agurkeskiver kan tæmme en snacker appetit. Spredning kan også bruges som dip til andre grøntsager eller rullet i et salatblad.

Cheddar ost

Ét udsnit af cheddar ost har 7 g protein og nul kulhydrater. Osten kan spises, plain eller på et stykke af selleri eller apple. Gør mini ost sandwich bruger salatblade og skiver af lage.

Bær

Jordbær, hindbær og blåbær giver en sød behandle mellem måltider. Bær er høje i antioxidanter, men også indeholder sukker og derfor bør spises i moderate mængder som en snack. Oprette en dessert ved at blande frosne bær i en blender eller foodprocessor.

Solsikkekerner

Et protein pakket snack, når ounce af solsikkefrø indeholder 6 g kulhydrater med tre gram tjener som kostfibre. Frøene er høj i plante-baserede fedtstoffer, som tillader snackers at føle fulde med blot en håndfuld.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com